DRAGANA MIRKOVIĆ PROŽIVLJAVA PAKAO: Slučaj je PRIJAVLJEN, na meti je VELIKIH PREVARANATA!
Foto: Damir Dervišagić

strašno

DRAGANA MIRKOVIĆ PROŽIVLJAVA PAKAO: Slučaj je PRIJAVLJEN, na meti je VELIKIH PREVARANATA!

Sve je objasnila!

Objavljeno: 09:07h

Duga i blistava muzička karijera Dragane Mirković koja traje punih 38 godina s vremena na vreme bila je začinjena i nekim skandalima koje je ova zvezda uspešno znala da reši.

Ovog proleća Mirkovićeva se našla na meti internet prevaranata koji su njen lik i delo iskoristili kako bi reklamirali preparat za mršavljenje.

Da stvar bude gora i veoma, veoma ozbiljna, marketinšku kampanju koja je sastavljena od Draganinih fotografija iz različitih perioda karijere, koje bi trebalo da ilustruju kako je izgledala pre, a i posle korišćenja ovog nepoznatog i sumnjivog preparata, dopunjuje i njena navodna ispovest o tome kako se odlučila da koristi baš ovaj preparat.

Dragana je prokomentarisala kako se bori sa dešavanjima u poslovnom životu, koja nimalo nisu prijatna i naglasila da sve što joj sada preostaje jeste da svim raspoloživim sredstvima demantuje ove glasine kako bi sačuvala svoj lik i delo.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

- Ne znam ko ovo radi, niti mogu znati. Time treba da se bave nadležne institucije jer sam ceo problem prijavila, ne samo na društvenim mrežama već i policiji - počinje velika zvezda, i dodaje:

- Nadam se da će sve biti ubrzo rešeno jer ovakva vrsta prevare je krivično delo. O maltretiranju nas koji smo u centru toga i da ne pričam. Dok počinioci ne budu kažnjeni, meni ne preostaje ništa drugo do da se borim na jedini način koji umem - demantovanjem na svim raspoloživim kanalima - završila je Dragana razgovor za Alo.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.