DRAGANA MIRKOVIĆ UPETLJANA U OZBILJNU INTERNET PREVARU: Pevačica je morala da REAGUJE, objavila sve DOKAZE!
Dragana Mirković, Foto: © ATA Images

kakav haos

DRAGANA MIRKOVIĆ UPETLJANA U OZBILJNU INTERNET PREVARU: Pevačica je morala da REAGUJE, objavila sve DOKAZE!

Čim je do nje došao ovaj oglas, Dragana je svoje fanove na Instagramu upozorila na prevare koje kruže društvenim mrežama

Objavljeno:

Dragana Mirković još jedna je u nizu pevačica koja se našla u neprijatnoj situaciji i postala žrtva internet prevare.

Ovaj put ni folk divu nisu zaobišli prevaranti na društvenim mrežama koji za sumnjive objave i oglase koriste imena i fotografije poznatih ličnosti. Tako se na Instagramu pojavila reklama u kojoj pevačica, navodno, hvali proizvod za mršavljenje uz koji "kilogrami samo nestaju", leče parazite i tope masne naslage. Uz ovaj oglas, oni su objavili i pevačicinu fotografiju od pre nekoliko godina u uskoj crvenoj haljini, kako bi naivni pomislili da je njena figura rezultat korišćenja ovog proizvoda.

Čim je do nje došao ovaj oglas, Dragana je svoje fanove na Instagramu upozorila na prevare koje kruže društvenim mrežama, a za koje neko zloupotrebljava njene fotografije.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

- Pažnja! Ovo je prevara! - napisala je Mirkovićeva uz sliku lažnog oglasa. Inače, ovo nije prvi put da je Dragana meta sličnih prevaranata. Jednom prilikom Dragana se našla na meti hakera koji su preuzeli njenu Fejsbuk stranicu i počeli da objavljuju neprimeren sadržaj, zbog čega se obratila policiji i prijavila slučaj.

Podsetimo, pored Dragane, u sličnoj situaciji našle su se i njene koleginice Lepa Brena, Nina Badrić, Ceca Ražnatović, ali i Olivera Kovačević, zbog čega su imale ozbiljnih problema. One su se tako našle u lažnim reklamama koje preporučuju proizvode za mršavljenje i leče od parazita, zbog čega su bile primorane da zatraže i pravnu pomoć zbog zloupotrebe njihovog lika i dela.

Bonus video:

00:14

Pogledajte kako je Dragana Mirković uredila svoj dvorac na praznik

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.