ČESTITAMO: TRUDNA NATAŠA KOVAČEVIĆ!
Foto: Starsport©

divno

ČESTITAMO: TRUDNA NATAŠA KOVAČEVIĆ!

Bračni par upoznao se u leto 2021. godine.

Objavljeno: 21:03h

Lepu vest Nataša Kovačević podelila je na društvenim mrežama, a usledile su brojne čestitke onih koji je prate na istim.

- Devojčica je! - pisalo je u jednoj od objava na Instagramu.

1 / 4 Foto: Starsport©

Nataša se u martu mesecu udala za izabranika Vuka Stojakovića u srpskoj prestonici. Venčanje je obavljeno u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Zanimljivo, bidermajer je uhvatila košarkašica Branka Luković.

Bračni par upoznao se u leto 2021. godine.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

- Upoznali smo se u Budvi na letovanju. Imamo puno zajedničkih prijatelja i to je prednost. Ostali smo, manje, više u istom društvu - otkrila je za "Sport klub" Nataša.

Podsetimo, jedna od najperspektivnijih mladih košarkašica Evrope u septembru 2013. godine doživela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je ostala bez leve potkolenice. Jeziva tragedija dogoodila se Mađarskoj kada srpska košarkašica sa svojim timom Đerom putovala na pripremni meč u Šopron. U udesu su poginuli menadžer tima Peter Tapodi i trener Akoš Fuzi, a srpska košarkašica Milica Ivanović, koja je odmah pomogla Nataši je lakše povređena.

Kovačevićeva je s mesta nesreće prebačena u bolnicu a zbog težine povrede amputacija je bila neminovna.

Nakon nesreće Nataša je postala inspiracija mnogima koji su doživeli sličnu sudbinu. Ni u najtežim situacijama nije pomišljala na predaju. Iako se činilo da se završila karijera jedne uspešne sportiskinje, ova mlada žena iznenadila je kompletnu javnost kada se samo dve godine nakon nesreće vratila na teren u dresu Crvene zvezde.

Nataša je od tada postala simbol hrabrosti, upornosti i odlučnosti.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.