MONAH ARSENIJE SPASAVA NOVAKA! VRATIO GA NA PRAVI PUT, PROBLEMATIKA JE BILA OZBILJNA!
Novak Đoković, Foto: EPA/Mohammed Badra

spas

MONAH ARSENIJE SPASAVA NOVAKA! VRATIO GA NA PRAVI PUT, PROBLEMATIKA JE BILA OZBILJNA!

Javno ga je kritikovao sa ciljem da ga trgne i osvesti

Objavljeno: 13:03h

Pre pet godina, u periodu kada je Novak Đoković bio u najtežoj životnoj fazi, monah sa Ostroga Arsenije Jovanović javno je uputio kritike najboljem teniseru sveta koje su izgleda urodile plodom.

1 / 9 Foto: EPA/Mohammed Badra

Kako Skandal saznaje, Novak u poslednje vreme, navodno, redovno prati predavanja ovog monaha i prosto upija svaku njegovu reč.

Njih dvojica nisu imali direktne kontakte, ali Đoković, navodno, i te kako sledi sva Arsenijeva učenja i shvata šta mu je on sve zamerao:

- Arsenije je otvoreno govorio da je Novakovo zbližavanje sa guruom Pepe Imazom jednako propasti i oštro ga je osudio zbog toga, a posebno mu je zamerio što je skrenuo sa puta Pravoslavlja - objašnjava izvor za Skandal i dodaje:

- U međuvremenu, Nole je i sam shvatio da je put naše vere njegov jedini put i negde je i nastavio s pobedama i uspesima od trenutka kada je počeo ponovo da nosi krstić sa Hilandara. Naravno, Nole za Arsenija zna od momenta kada ga je on javno iskritikovao, međutim, kako se šuška, tek je u poslednje vreme počeo pomno da prati sva njegova predavanja i mudre savete koji su svima dostupni na Jutjubu. Bukvalno se preporodio od kada je uvideo da je Arsenijeva surova kritika bila zapravo ciljano takva i da je on samo hteo da mu pomogne.

- Zbog toga je i nastavio da ga prati i sledi i zaista se vidi da mu sve to prija. Poraz od Nadala u Parizu prihvatio je bez trunke besa i nerviranja. S osmehom se vratio u Srbiju i rado odazvao pozivu da bude počasni gost dečje baletske manifestacije na Belom dvoru - kaže izvor pa nastavlja:

Novak Đoković
foto: EPA/Mohammed Badra

- Naravno, ne odustaje od tenisa i sprema se za Vimbldon koji startuje od 27. juna, a slobodno vreme provodi u molitvi. Arsenija, navodno, sluša svake večeri, kako mi kažu oni koji su upućeni, jedva čeka da on objasni novi video na svom kanalu - završava izvor za "Skandal".

Bonus video:

00:23

NOSI AMAJLIJU KAO NOVAK ĐOKOVIĆ? Pevačica otrkila šta joj visi oko vrata i čemu služi IMA POSEBNU FREKVENCIJU

(Espreso/Skandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.