VOJAŽ PRIZNAO SVE O ODNOSU SA ELENOM KITIĆ!
Foto: Promo

kakav šok

VOJAŽ PRIZNAO SVE O ODNOSU SA ELENOM KITIĆ!

Kako je bilo u Banjaluci? Bila je i Anastasija... - pitao je Nemanja

Objavljeno:

Reporter Nemanja Vujičić posetio je prostorije WTF radija, gde je porazgovarao sa mladim reperom Mihajlom Veruovićem, koji je poznatiji kao Vojaž. Mnogo publike okupilo se da vidi mladog repera i isprati njegov nastup, a on je sa Nemanjom u emisiji "Premijera - Vikend specijal" porazgovarao o svim aktuelnostima, ali i njegovoj navodnoj vezi sa Elenom Kitić.

Odaberi Galaxy Tab A7 Lite po odličnoj ceni od 15.999 RSD kod Samsung prodajnih partnera i uživaj u više mogućnosti.

Meni kad je upaljen radio, isključivo je WTF, oni jedini puštaju urbanu muziku koju mi mladi slušamo, to je moja šoljica čaja. Drago mi je što su prvi prepoznali potencijal u meni, imamo dugu saradnju. Nastavićemo saradnju - rekao je Vojaž.

1 / 5 Foto: Ata images

Kako je bilo u Banjaluci? Bila je i Anastasija... - pitao je Nemanja.

Anastasija, Nući, ja... Zagarantovana zabava i dobar provod. Anastasiju jako volim, drugarica mi je i divna devojka. Nući brat, život dajem za njega. Odlično druženje i na bini i van nje. Leto će biti nenormalno. Imamo 60 nastupa, 3 dana pauze generalno. Trudićemo se da nastupi budu na otvorenom, da bude što više glomaznih nastupa. Ovo je veliki pritisak, velika obaveza, ljudi kažu da nam je lako. Nije baš sve u tome. Ima puno stvari koje gubimo. Ima više stvari koje smo izgubili, nego dobili - dodao je reper.

Ima li istine da si u vezi sa Elenom, kažu da si u vezi sa njom? Ekskluzivno za nas - pitao je Nemanja.

1 / 5 Foto: TikTok/elenapshkitic

Ekskluzivno za vas... Ja sam saznao da je ona raskinula sa Franom tek pre neki dan, drugarski sam joj poslao poruku da li je sve u redu. Nije sa mnom, iako sam se ponadao da će biti. Šalim se. Nije istina da smo u vezi. Elena je velika zver od devojke, dobra drugarica, pozdrav za nju - istakao je Vojaž, koji nije krio osmeh na licu.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.