AUUUU, FRAN I ELENA RASKINULI ZBOG VOJAŽA? Isplivali DETALJI koji će ŠOKIRATI, da li je SVE OVO moguće?
Foto: Dragana Udovičić, Youtube

kakav šok

AUUUU, FRAN I ELENA RASKINULI ZBOG VOJAŽA? Isplivali DETALJI koji će ŠOKIRATI, da li je SVE OVO moguće?

Međutim, kako izvor blizak Pujasu ističe, razlog raskida bivšeg zadrugara i popularne pevačice je sve prisniji odnos Elene sa mladom muzičkom zvezdom - reperom Mihajlom Veruovićem

Objavljeno:

Nakon izlaska iz "Zadruge" Fran Pujas priznao je da je prekinuo ljubavni odnos sa Elenom Kitić, ali razlog zbog kog je došlo do kraha ljubavi nije želeo da navede.

Međutim, kako izvor blizak Pujasu ističe, razlog raskida bivšeg zadrugara i popularne pevačice je sve prisniji odnos Elene sa mladom muzičkom zvezdom - reperom Mihajlom Veruovićem, poznatijim pod umetničkim imenom Vojaž.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/elenakitic

- Elena i Vojaž su postali nerazdvojni tokom Franovog boravka u "Zadruzi". Sve je počelo kao poslovan odnos, snimaju pesmu, spot, a onda su se kasnije pojavile varnice, te je svima bilo jasno da je samo pitanje vremena kada će ući u vezu.

Kako je Elena tada bila u vezi sa Franom, nije htela ništa da uradi dok on ne izađe iz rijalitija, htela je da raščisti prvo s njim, a onda i uplovi u nešto više sa Vojažom - navodi izvor.

1 / 4 Foto: Kurir

Podsetimo, jedna od stvari koju Elenini fanovi željno iščekuju je duet sa Vojažom, koji su u više navrata najavljivali. Pevačica je nedavno i sama na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju sa reperom, a iako je sve bilo u svrhe promovisanje nove pesme, svi su odmah posumnjali da među ima nečeg više od poslovnog odnosa.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.