VODILI BEBISITERKU NA MORE, ŽIVE OD OVOGA KAO BOGOVI: Luna Đogani i Marko Miljković NAJISKRENIJE o svemu!
Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN/SIKTER TUBE

otvoreno

VODILI BEBISITERKU NA MORE, ŽIVE OD OVOGA KAO BOGOVI: Luna Đogani i Marko Miljković NAJISKRENIJE o svemu!

Bračni par otkrio je detalje iz života

Objavljeno:

Luna Đogani i Marko Miljković upoznali su se i zavoleli u rijalitiju, a sada je mladi bračni par otkrio da li bi ponovo učestvovao u tom vidu šou programa.

Novopečeni roditelji otkrili su da su na letovanje sa sobom poveli bebisiterku, kao i da im je novi biznis veoma unosan.

Luna Đogani
foto: Ana Paunković

- Morali smo da na putovanje vodimo bebisiterku. I uživali smo i radili. Imali smo dva leta, bilo je naporno zbog bebe. Mia je bila divna, spavala je tokom oba leta. Možda opet odemo uskoro u Tursku - rekao je Marko, a potom jje Luna istakla da sa uzbuđenjem iščekuje ćerkin prvi rođendan.

- Jedva čekamo prvi rođendan ćerkice. Uskoro će, videćemo da li će biti velika žurka, ali to mora da se obeleži - objasnila je ona, a onda su saglasno potvrdili da nemaju nameru da ulaze u rijaliti programe.

1 / 9 Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

- Previše mi je svega toga, da nas snimaju 24 sata, ne. Imali smo mi dobre ponude za tako nešto, ali smo završili mi sa tim. Tolerancija i razumevanje su prisutni u našem braku. Nije sve savršeno, naravno, al' nismo dozvolili nikome da nas odvoje, a pokušavali su - rekla je Luna, na šta se Marko nadovezao:

- Mi smo odlično plaćeni od Jutjuba, više je nego dovoljno. Ne treba nam ništa drugo - poručio je on, a potom su otkrili ko im čuva ćerku kada oni nisu u mogućnosti.

- Pa, bebisiterka. To je žena koja nam pomaže, ne stalno, al' ponekad. Kad mora tu je. Mia je baš voli - zaključili su oni.

Bonus video:

00:06

Luna Đogani vratila se u teretanu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.