OVO NISTE ZNALI O PEJOVIĆU! TERORIŠE LJUDE U KAFANI: Niko ne sme da ode dok on ne ODOBRI, HIT!
Aco Pejović, Foto: Emilija Jovanović

DŽEK

OVO NISTE ZNALI O PEJOVIĆU! TERORIŠE LJUDE U KAFANI: Niko ne sme da ode dok on ne ODOBRI, HIT!

Pevač ne krije koliko voli kafanu

Objavljeno: 13:02h

Kada govorimo o kafanskoj atmosferi i nastupima gde je energija nabijena emocijama retko ko može da mu stane na crtu. Za njegov koncert se uvek traži karta više, a njegovi nastupi garantuju dobar provod koji se dugo prepričava.

Jedan od najboljih pevača narodne muzike Aco Pejović gostovao je u emisiji “Realna priča”, gde se dotakao svog kafanskog života.

1 / 10 Foto: Emilija Jovanović

Pevač je ovom prilikom otkrio da li je istina da u kafani zaključava i kao terorista ne dozvoljava nikom da ide dok se ne popije.

– To je Lukasova rečenica, palite kući evo ga ovaj sa lisicama. Ja volim kafanu i jako volim da ostajem do kasno. To terorista je što ne dozvoljavam da se ide kući, mada to nije u smislu da zaključavam i gutam ključ. Nego imam neke svoje metode da se ostane. Jel se sećaš onda kada sam ostao, a nije mi se ostajalo. Proradi meni milion stvari poput toga sa kojim izmanipulišem. Naravno da ostanu posle toga jer su bliski ljudi i jer me vole – rekao je Pejović.

Aco Pejović
foto: Emilija Jovanović

– Izbegavam u poslednje vreme da ostajem do kasno, jer ne mogu više. Posebno kada moram da ustanem jer imam obaveze – istakao je Pejović.

Bonus video:

01:28

PALITE KUĆI EVO GA OVAJ SA LISICAMA! Aco Pejović ŠOKIRAO izjavom o tome kakav je u kafani: NEMA DA SE IDE DOK SE NE POPIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.