ONAJ OSEĆAJ KADA SE PEVAČU TRAŽI DA ZAPEVA POZNATOJ SVETSKOJ FACI: Pejović dobio privilegiju, NEZABORAVNO ISKUSTVO!
Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

opa

ONAJ OSEĆAJ KADA SE PEVAČU TRAŽI DA ZAPEVA POZNATOJ SVETSKOJ FACI: Pejović dobio privilegiju, NEZABORAVNO ISKUSTVO!

Pevač Aco Pejović rado je zapevao "Ne kuni me ne ruži me majko" njemu

Objavljeno:

Popularni srpski pevač Aco Pejović nedavno je u jednom restoranu zapevao čuvenu Luisovu pesmu "Ne kuni me ne ruži me majko" poznatoj svetskoj ličnosti.

Naime, radi se o zvezdi španske serije "La casa de papel" Darku Periću, koji u seriji igra Helsinkija, jednu od glavih uloga.

1 / 7 Foto: Aleksandar Ristovski

Darko je rođen u Srbiji, u Bukureštu je išao u veterinarsku školu, studirao medicinu u Temišavaru, a usputno zavoleo glumu i pevanje, pa se preselio da živi u Berlin gde je snimao kratke filmove, a od 2004. živi u Španiji.

Aco Pejović je u emisiji "Sve u svemu sa Marijom" kod Marije Kilibarde otkrio da se susret s poznatim glumcem slučajno dogodio. Darko je boravio nekoliko dana u Beogradu, a u restoran je došao sa trenerom KK Partizana Željkom Obradovićem. Ko je gledao seriju, zna da Drako (Helsinki) s vremena na vreme kaže nešto i na srpskom pa čak i zapeva. U jednoj sceni je pevao "Svilen konac".

Specijalno zbog Darka, it što voli našu muziku, Aco je zapevao "Ne kuni me ne ruži me majko, a onda mu se i Drako pridružio, koji po pevačevim rečima, odlično peva. Tom prilikom je i nastala fotografija dvojice umetnka, koji su, razmenivši brojeve telefona, postali i prijatelji.

Aco Pejović
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

01:35

ESPRESO VIDEO: Aco Pejovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.