"SEKLI SU ME NAŽIVO, ON JE IMAO REANIMACIJU!" Jelena Bačić Alimpić prisetila se traumatičnog iskustva!
Jelena Bačić Alimpić, Foto: Printscreen/RTV Pink

niste znali

"SEKLI SU ME NAŽIVO, ON JE IMAO REANIMACIJU!" Jelena Bačić Alimpić prisetila se traumatičnog iskustva!

Voditeljka otkrila da je imala jako tešku trudnoću

Objavljeno: 08:19h

Jelena Bačić Alimpić godinama je bila jedno od najpopularnijih TV lica, a nakon što se povukla sa malih ekrana, posvetila se pisanju romana.

1 / 6 Foto: Marina Lopičić

Koliko je vezana za svoju decu Jelena je u više navrata javno govorila, a sad je otkrila da imala težak porođaj, te da joj je sin umalo umro pri rođenju.

-Ponosna sam na svoje dvoje dece, za svaku majku je rođenje njene dece nešto najlepše u životu. Njihov dolazak na svet bio je dramatičan, pomalo užasan, kao i sve u mom životu. Ništa kod mene nije normalno, pa ni to. Imala sam jako tešku trudnoću s Markom, te je on rođen sa Apgar skorom jedan kroz jedan, a to znači da nije disao, da su ga reanimirali, mene su naživo isekli celu, davana nam je indukcija na nestručan način, ja mogu samo bogu i doktorkama Gordani i Radojki da zahvalim što smo danas živi- rekla je ona, i dodala:

Jelena Bačić Alimpić
foto: Vladimir Sporčić

- Njima ću biti zahvalna dokle god sam živa. Tri dana se nije znalo hoće li Marko preživeti, bio je u inkubatoru, ali eto, kažem, bogu hvala. Danas je on, što se kaže, zdrava oženjena momčina! Dunja je poranila dve nedelje, pa se skoro rodila u kolima. Porađala sam se na parkingu, tako da, šta da kažem, sem da kod mene nikad ništa nije normalno.

Bonus video:

01:26

JELENA BACIC ALIMPIC O POSLOVNIM PLANOVIMA I PORODICI

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.