JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ OBJAVILA SLIKU IZ BOLNICE! Ultrazvuk pokazao nalaze dojke!
Foto: printscreen

ŠOK!

JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ OBJAVILA SLIKU IZ BOLNICE! Ultrazvuk pokazao nalaze dojke!

Zdravstveno stanje Jelene Bačić Alimpić još jednom je bilo pod znakom pitanja

Objavljeno: 14:58h

Od povrede kičme, zbog koje je tri dana nepomično ležala u krevetu, a zatim mesecima praktikovala naporne terapije dok se nije dovela u normalu, zdravstveno stanje Jelene Bačić Alimpić bilo je i više nego odlično. Spisateljica se širokim osmehom na tu temu često hvalila pratiocima na "Instagramu", a koliko je zapravo fizički, pa i psihički bila dobro u najvećoj meri govore njeni dobro skrojeni romani, među kojima i poslednji "Kletva".

1 / 6 Foto: Printscreen/RTV Pink

Knjigu, na kojoj je dugo i vrlo brižljivo radila, Jelena ovih dana širom zemlje i regiona prezentuje čitalačkoj publici, uvek spremna da sa onima koji su došli da je ispoštuju popriča, fotografiše se i da im autogram. Danima fanovi posmatraju kako se nekadašnja voditeljka nosi sa poverenim joj zadacima i komentarišu da izgleda lepše nego ikada. Tvrde da je najverovatnije to odraz njene unutrašnje lepote, ali i da je odlično zdravstveno stanje Jelene Bačić Alimpić takođe uzrok tome.

Jelena Bačić Alimpić
foto: Marina Lopičić

Poslednja Jelenina fotografija na "Instagramu" na trenutak ih je, međutim, zbunila i istovremeno zabrinula. Pratiocima na "Instagramu" ona se, naime, javila iz bolnice, gde je, kako se posle doznalo, obavila preventivni ultrazvuk dojke i mamografiju. Budući da su analize pokazale da je sve u najboljem redu odlučila je da damama pošalje edukativnu i upozorvajuću notu koja glasi da preventiva glavu čuva. Ispod slike sa omiljenom doktorkom napisala je.

- Svake godine na proleće redovan, preventivni pregled 3D mamografija kod moje prof. dr Dragane Bogdanović Stojanović je kao dodir leptira. Mamografija na 3 godine, a ultrazvuk svake, za žene u mojim godinama se preporučuje - poručila je Jelena.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.