ŠOK SAZNANJE! SVI ZNAJU DA JE GINEKOLOG DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ, a sada je otkrivena RODBINSKA VEZA!
Snežana i Vanja, Foto: Vladimir Sporčić

opa bato!

ŠOK SAZNANJE! SVI ZNAJU DA JE GINEKOLOG DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ, a sada je otkrivena RODBINSKA VEZA!

Malo ko zna za ovo!

Objavljeno:

Pre nekoliko dana domaća javnost ostala je u šoku, od kada su u listu "Svet" izašle paparaco fotografije na kojima se vidi da ginekolog Vanja Milošević ljubi izvesnu plavušu, čiji identitet javnosti nije poznat. A sada je posle gesta pevačice jasno da se Snežana Đurišić nije mnogo obazirala na to.

Naime, nekoliko dana, nakon što se u javnosti pisalo o fotografijama uglednog beogradskog ginekologa, Snežana Đurišić na proslavu lista "Informer" došla je upravo sa njim.

O tome da je sigurna u njegovu ljubav, nije bilo sumnje, s obzirom da je pevačica od prvog dana za svog izabranika imala razumevanja. Još od kada je saznala za vanbračno dete koje je napravio studentkinji, pevačica je za svog partnera bila podrška i oslonac, pa mu je u nekoliko navrata pomogla čak i oko plaćanja alimentacije.

1 / 7 Foto: Printscreen

A malo ko zna za ovu informaciju!

Pre godinu dana je na snimanju emisije "Halo Halo", koju vode Vesna Milanović i Dragana Katić otkrivena je zanimljiva činjenica o dečku Snežane Đurišić, ginekologu, Vanji Miloševiću.

Naime, Vesna Milanović je otkrila publici da je upravo Vanja njen brat od tetke.

Vesna Milanović
foto: Instagram

Verujemo da je za sve čitaoce ovo pravo iznenađenje, a šta će sve ikona folk muzike, Snežana Đurišić otkriti o svom životu možete saznati večeras upravo u emsiji "Halo Halo" u kojoj će Sneža biti gost.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.