ONA JE SLOBODINA NAJVEĆA NOĆNA MORA! Držaćete se za glavu zbog PRVE SUPRUGE VOJINA ĆETKOVIĆA: Nema joj ravne! FOTO
Foto: Aleksandar Jovanović

evo kako izgleda

ONA JE SLOBODINA NAJVEĆA NOĆNA MORA! Držaćete se za glavu zbog PRVE SUPRUGE VOJINA ĆETKOVIĆA: Nema joj ravne! FOTO

Međutim, njihov brak je potrajao svega nekoliko godina, a ubrzo nakon razvoda, Nataša se odselila za Pariz.

Objavljeno: 11:23h

Malo je poznato da je novinarka Nataša Milovanović, koja je s Duškom Vučinić Lučić bila deo nekada čuvenog voditeljskog dvojca TV Trećeg kanala, bila prva supruga glumca Vojina Ćetkovića.

Dok bila popularna kao voditeljka, njen privatni život se odvijao daleko od očiju javnosti, ali nijedan medij nije propustio da prenese vest da se Nataša 2001. godine udala za Vojina Ćetkovića, tada jednog od najpopularnijih glumaca mlađe generacije. U to vreme on je sa svojim kolegama glumio i u spotovima grupe K2.

Međutim, njihov brak je potrajao svega nekoliko godina, a ubrzo nakon razvoda, Nataša se odselila za Pariz.

Milovanovićeva se, naime, potpuno preselila u Francusku u grad svetlosti - Pariz, dok u Beograd dolazi tek povremeno da poseti rodbinu, prijateljice i bivše koleginice Irinu Vukotić i Mariju Kilibardu, što se može i videti na društvenim mrežama.

Devojkama se na fotografiji, koja svedoči njenoj poseti srpskoj prestonici, pridružila i pevačica Aleksandra Radović a možemo samo da pretpostavimo kojih sve ženskih tema su se njih četiri latile.

Marija Kilibarda
foto: Instagram

Tema o bivšim partnerima jedna je od nezaobilaznih među prijateljicama, bile poznate javnosti ili ne, stoga verujemo da se pomenuti četverac dotakao i Ćetkovića.

Spekulisalo se jedno vreme da je razlog tome Sloboda Mićalović, međutim nakon jedne Vojinove izjave stekao se potpuno drugačiji utisak.

Glumac je u popularnoj TV emisiji svojevremeno rekao da nikada sebe nije mogao da vidi u inostranstvu, da svom kumu Nikoli Đuričku čestita na hrabrosti da ode u Ameriku s porodicom, te da se on, najverovatnije iz lenjosti i odsustva hrabrosti i drugih razloga, na taj korak nikada nije, niti bi se odlučio. Nataša, s druge strane, oduvek je imala planove za život preko grane, te se pretpostavlja da su različita mišljenja po tom pitanju zapravo bila njihov kamen spoticanja.

1 / 7 Foto: Facebook

Bonus video:

00:49

Čestitke poznatih za 2022: Aca Lukas, Sergej Ćetković, Jelena Tomašević i Ana Kokić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.