SANJA KUŽET URADILA TO JAVNO U EMISIJI: Uzela SPRAVU pa krenula da IZMERI, kamera sve SNIMILA, reakcija HIT!
Foto: Emilija Jovanović

opa

SANJA KUŽET URADILA TO JAVNO U EMISIJI: Uzela SPRAVU pa krenula da IZMERI, kamera sve SNIMILA, reakcija HIT!

Na mali problem naišao je kada je gumu stavljao Tamari koja je imala haljinu sa velikim karnerima, međutim Bata Spasojević pohvalio je pevačicu zbog savršenih oblina

Objavljeno: 19:45h

Spektakl na Grandovoj sceni u režiji voditelja Siniše Medića usledio je kada je gošćama merio struk i to gumom za plivanje.

Sudija Bata Spasojević bio je voditeljeva desna ruka, dok su modeli bile jedne od najzgodnijih dama sa javne scene - Katarina Živković, Tamara Milutinović i Sanja Kužet.

1 / 5 Foto: Prva TV printscreen

"Uskoro će leto, plaža, sunčanje, uživanje, ali ćemo da gledamo kako koja devojka izgleda i da li je tu uzak struk. Hajde da vidimo koja od naših dama ima najuži struk", objasnio je Siniša.

Na mali problem naišao je kada je gumu stavljao Tamari koja je imala haljinu sa velikim karnerima, međutim Bata Spasojević pohvalio je pevačicu zbog savršenih oblina.Nakon mnogo smeha, sudija je zaključio da je pobedu odnela Katarina Živković, prenosi grand.online.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod i kako je su reagovale Sanja Kužet i Tamara Milutinović na pobedu konkurencije, pogledajte u nastavku:

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.