EKSKLUZIVNO: Zašto je Ekrema ostavila žena? (VIDEO)
Foto: Promo

nova pesma!

EKSKLUZIVNO: Zašto je Ekrema ostavila žena? (VIDEO)

Dok se on bavio alternativnim učenjima, ona se spetljala s poznatim rokerom!

Objavljeno:

Udubljen u istraživanje najnovijih teorija zavere, prezauzet svakodnevnim gledanjem u sunce i pentranjem po bosanskim piramidama, Ekrem nije ni primetio da je njegova zanemarena supruga pronašla novu ljubav – čuvenog rokera Seju Seksona.

1 / 5 Foto: Promo

Ovo je u najkraćem sadržaj novog, urnebesnog spota za pesmu “Ekrem” legendarne grupe Zabranjeno pušenje, u kom je glavnog junaka, zaluđenog ravnozemljaša i ljubitelja alternativne nauke, dočarao popularni glumac Asim Ugljen.

Ovim spotom Zabranjeno pušenje najavljuje izlazak dvostrukog studijskog albuma „Karamba!“, sa 16 novih pesama, koji će 3. 6. biti objavljen u svim zemljama sveta.

Spot je režirao Tomislav Fiket, koji godinama sarađuje s bendom i radio je i videe za pesme "Možeš imat' moje tijelo", "Mile Hašišar", "Poso, kuća, birtija", "Pupoljak", "Počasna salva", "Dobro dvorište", "Modni guru"…

- “Ekrem” je, kako i mnogi drugi tekstovi Seje Seksona, zapravo kratak i duhovit predložak za film, pa je saradnja sa njim i Zabranjenim pušenjem bila prava pesma. Ekrem je metafora za sve brojniju količinu likova koju su krenuli pištoljem na vodu da gase svetske požare, a zaboravili da poprskaju cveće u svojoj bašti. Priča o čoveku koji je izgubio dodir sa realnošću, pokušavajući da “zbriše sopstvenoj sudbini”, koji čuva svoje telo, dok truje svoj um najrazličitijim glupostima s interneta, bila je mi je posebno inspirativna, jer otvara mogućnosti za brojne komične situacije, koje ćete videti u spotu – kaže reditelj.

Ekremovu suprugu glumi članica grupe Zabranjeno pušenje Endži Zebec, a u ulozi njenog novog ljubavnika je frontmen benda i autor pesme Davor Sučić, odnosno Sejo Sekson.

- Kada sam pisao “Ekrema” nisam imao ideju da će biti baš tako mlad i zgodan kao Asim Ugljen, pa sam prilično zahvalan Tomislavu Fiketu koji mi je dao priliku da mu, makar u spotu, “skinem” žensku – kroz smeh kaže Sejo i dodaje da je “Ekrem” prvi u nizu spotova koji će oživeti likove s novog albuma Zabranjenog pušenja “Karamba!”

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.