ZABRANJENO PUŠENJE sa druge planete: Šta se krije iza "EKREMA"! i duple KARAMBE! (FOTO)
Karamba, Foto: Promo

vratili se na velika vrata

ZABRANJENO PUŠENJE sa druge planete: Šta se krije iza "EKREMA"! i duple KARAMBE! (FOTO)

Četiri godine nakon studijskog albuma „Šok i nevjerica“ i živog albuma „Live in Skenderija 2018“, Zabranjeno pušenje publici daruje nešto novo, dvostruki album "Karamba" koji najavljuje spot za pesmu "Ekrem".

Objavljeno: 16:56h

Legendarni sarajevski bend na kome su generacije odrastale, ''Zabranjeno pušenje'', konačno ima novi spot i album.

Cela ekipa je, kao i uvek, vredno radila na novom projektu, te u petak, 03. juna željno iščekujemo premijerni dvostruki album, koji će izaći u svim zemljama sveta, a prvi od živopisnih likova o kojima ovog puta pevaju publici, je „alternativac“ Ekrem.

Četiri godine nakon studijskog albuma „Šok i nevjerica“ i živog albuma „Live in Skenderija 2018“, Zabranjeno pušenje publici daruje nešto novo.

Album „Karamba!“, donosi 16 novih pesama, a najavljuje ga numera „Ekrem“ čiji spot možete premijerno pogledati večeras u 20h na našem sajtu i naravno youtube kanalu "Zabranjeno Pušenje".

Ono što će poseban utisak ostaviti na publiku je sam omot albuma - i tu su ostali dosledni sebi u svojoj originalnosti!

Na genijalnom omotu prikazana su tri astronauta: jedan posmatra užarenu planetu i hvata se za glavu od muke, dok druga dvojica ''udaraju brigu na veselje'' uz harmoniku i roštilj ! Reklo bi se - klasični Balkanci!

Omot, Karamba
foto: Promo

„Ekrem“ je junak naših dana – skeptičan prema knjizi, ali pun poverenja prema znanju sa Gugla, otvorenih čakri, ali mozga plombiranog aluminijumskom folijom, kojom se štiti od uticaja 5G mreže.

- Kao i većinu likova iz mojih pesama, ni ovog nisam izmislio, već sam ga „prepisao“ iz naše svakodnevice. Ekrem je čovek čvrstih ubeđenja, nepoverljiv prema nauci, ali prijemčiv za najrazličitija alternativna učenja i teorije zavere. Verujem da će mnogi u njemu prepoznati nekog iz svoje okoline, i da će pesma o njemu naći put do publike – kaže Sejo Sekson, frontmen benda i autor većine pesama na albumu.

1 / 18 Foto: Saša Midžor Sučić

Može se reći da je ovaj bend koji beleži zavidnu karijeru i nezaboravne trenutke sa scene, ali i iza nje, još jednom pokazao koliko odolevaju vremenu u kom živimo i da su tu da nas podsete da se smejemo stvarnosti u lice i da ne treba gubiti optimizam, ma koliko to teško izgledalo.

Vidimo se večeras u 20h na premijeri spota.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.