OVA ŽENA JE OSVOJILA MARIĆEVO SRCE I ZA NJEGA JE JEDNA JEDINA: Čist ŠARM i LEPOTA, jedna fotografija je DOKAZ TOGA!
Marić, Foto: Stefan Stojanović

OPA BATO!

OVA ŽENA JE OSVOJILA MARIĆEVO SRCE I ZA NJEGA JE JEDNA JEDINA: Čist ŠARM i LEPOTA, jedna fotografija je DOKAZ TOGA!

Malo ko zna za njihovu ljubavnu priču

Objavljeno: 17:54h

Vesna i Milomir bili su kolege i radili su za "Intervju", simpatije su bile obostrane, ali neko vreme niko od njih dvoje nije bio spreman da načini prvi korak.

Kada je jednoga dana Vesna u redakciju donela fotografije svoga sina Vedrana,koga je dobila iz ljubavi sa Dževdetom Tuzlićem, Marić joj je rekao: "Imaš mnogo lepog sina", a ona ga je šeretksi upirala: "Hoćeš da i tebi rodim jednog?" ispričala je svojevremeno za "Gloriu" ovu anegdotu Vesna.

Tada su i ona i Marić shvatili da su se pre skoro dve decenije već sreli u Podgorici, kada je Vesna potpuno ukrala njegovo srce. Marić joj je pokazao priču koju joj je tada posvetio i tako je otpočela ljubavna priča koja godinama plamsa među njima.

1 / 7 Foto: Stefan Stojanović

Vesna Radusinović spada u red omiljenih živih spisateljica u Srbiji, a medijima je posebno interesantana i njena ljubavna priča sa Milomirom Marićem.

Iako par već dugo unazad uživa u ljubavi njih dvoje se nikada pred zakonom nisu zakleli jedno drugom na večnu ljubav i vernost.

Kako je u doba njihovog upoznavanja izgledala, Vesna je nedavno obelodanila na društvenim mrežama.

Milomir Marić
foto: © ATA Images

- Pre ravno 30 godina - napisala je kratko Radusinovićeva, a ubrzo su počeli da se nižu komentari poput: "Prelepi ste, kao što ste i sada", "Najšarmantnija dama Srbije", "Lepotica"...

1 / 4 Foto: Instagram

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.