PO PRVI PUT O RODITELJSTVU: Aleksandra otkrila i kakav je ANDRIJA MILOŠEVIĆ kao OTAC!
Foto: Instagram

divno!

PO PRVI PUT O RODITELJSTVU: Aleksandra otkrila i kakav je ANDRIJA MILOŠEVIĆ kao OTAC!

Trudi se da bude dobra majka

Objavljeno:

Glumica Aleksandra Tomić godinu dana je opravdano bila odsutna iz pozorišta, a glavni razlog bila je trudnoća i rođenje sina Relje koga je dobila iz braka sa Andrijom Miloševićem.

Ona se nedavno vratila daskama koje život znače i ponovo je zaigrala u predstavi "Pazi šta želiš" u Teatru na brdu. a nakon njenog prvog igranja u godinu dana sumirala je i utiske.

Andrija Milošević
foto: Instagram

- Osećam se sjajno, uzbudljivo. Prvi put sam upozorištu nakon pauze koja je trajala godinu dana. Imala sam tremu, iskreno. Uglavnom imam neku doza odgovornosti nego klasičnu tremu, ali sada sam imala pet puta veću dozu odgovornosti nego ikada, zato što je trebalo da mojim kolegama učinim da budem partner kakav sam uvek, a to je malo teško. Ovaj naš posao zavisi od treninga i od rada, a ja ništa nisam radila godinu dana, tako da sam bila više fokusirana da sve prođe kako treba - rekla je Aleksandra za Stori i otkrila kako je uskladila profesionalne obaveze sa majčinskim.

- To je sve priroda. Ne bih ja od toga pravila nekakav "bauk", sve ide nekim svojim prirodnim tokom, tako da je sve to u suštini lagano. Nema tu neke preterane teškoće. Naravno da postoje tehničke poteškoće, ali ništa to nije ne znam ja šta. Pa to je neki specifičan tempo. Pošto se meni ovo po prvi put dešava u životu ne mogu da uporedim ni sa čim do sada. Vreme prolazi nekim specifičnim tempom, naravno da se neke žene žale, neke se ne žale uopšte. Mi smo sve različite, svaka od nas ima svoje poslove, svoje porodice, svoje probleme, svoje radosti i tuge. Samim ti, to je različito iskustvo, pretpostavljam - rekla je dodala koliko ju je majčinstvo promenilo.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

- Nisam se uopšte promenila otkako sam postala majka, zašto bih? Život se menja u nekom organizacionom smislu, svakako se javljaju i nova osećanja, nešto što nikada ranije nisam osetila, ali nisam se zbog toga promenila - iskreno je rekla glumica pa otkrila koje rituale upražnjava sa naslednikom.

- Kao i svaka majka, imam gomilu rituala koje imam sa svojim detetom. To su sve normalne stvari - izjavila je, nakon čega se osvrnula na zdravstvene poteškoće koje su je pratile u trudnoći.

Ne bih ja to nazvala ozbiljnim zdravstvenom problemima, to je nešto što gomila žena ima. Nije to nešto o čemu treba kukati, o tome treba pročati. Postoje načini kako da se to drži pod kontrolom. Postoje ishrane, postoje nekakve redukcije. Ko ne može, postoje i lekovi.

Za kraj je otkrila i kako se Andrija Milošević snalazi u ulozi oca.

- Super, odlično. To smo želeli, tako da se sjajno snalazi.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.