RIJALITI UČESNICI CELA MATERICA BILA OD TUMORA! Morala je sve da izvadi, VIŠE NIKADA NEĆE MOĆI DA RODI DETE!
Foto: Profimedia

potresno

RIJALITI UČESNICI CELA MATERICA BILA OD TUMORA! Morala je sve da izvadi, VIŠE NIKADA NEĆE MOĆI DA RODI DETE!

- Ja nikada nisam imala želju da se ostvarim kao majka.

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zadruge" otkrila je s kakvim se zdravstvenim problemima suočavala, kao i da je ipak posle svega toga uspela da rodi sina.

Jelena Batos je u "Zadrugu 4" ušla kao bivša devojka Nenada Aleksića Ša, sada se oglasila na svom profilu na Instagramu i otkrila sve o tome kako je postala majka.

- Ja nikada nisam imala želju da se ostvarim kao majka, uvek sam trčala za školama i karijerom...uvek bih se nasmejala kada bih pomislila: "Ja da rodim, da imama decu, da sedim kod kuće...? Nikada!" Škola i posao su mi uvek bili na prvom mestu. Svoju ulogu sam uvek gledala kao jednu uspešnu, poslovnu ženu koja će biti najbolja ujna i tetka. Čak sam imala i dvoje dece u Africi koje sam izdržavala dok sam bila najmlađi glavni modni krator u istoriji za jednu svetsku modnu kuću. Posle se desio moj Filip skroz neplanirano iako sam uzimala pilule. Bog je tako hteo i zahvalna sam mu za ceo život jer mi je pokazao da sam imala skroz pogrešnu sliku o životu. Sa mojim Andrejom sam ostala trudna iako mi je cela materica bila od tumora, doktori su mi rekli da sve moram vaditi i da se više nikada neću ostvariti kao majka. Svih devet meseci sam slušala kako ću ga izgubiti, da se ne nadam previše, ali u dubini duše sam znala da ga moram roditi, brata svome sinu- između ostalog je napisala Jelena.

Jelena Botos
foto: Instagram

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.