STIŽE TUŽBA GODINE: Viktorija i Osmakčić će morati na SUD, zajedno su je TUKLI, sad će im sve NAPLATITI!
Marko i Viktorija, Foto: Printscreen

haos

STIŽE TUŽBA GODINE: Viktorija i Osmakčić će morati na SUD, zajedno su je TUKLI, sad će im sve NAPLATITI!

Naime, kako je dalje teklo njeno učešće, sve češće i češće je ulazila u sukobe sa ovim ljubavnim parom, a po samom izlasku, odlučila je da preda sve sudu

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zadruge", Ana Spasojević, odlučila je da tuži Viktoriju Mitrović i Marka Osmakčića.

Tokom Aninog boravka u rijalitiju Viktorija i Osmakčić su nasrnuli na nju i fizički joj naneli povrede, nakon čega je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Naime, kako je dalje teklo njeno učešće, sve češće i češće je ulazila u sukobe sa ovim ljubavnim parom, a po samom izlasku, odlučila je da preda sve sudu.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja sam tužila i njega i nju, ima da ih ojadim, jer su klošari! Ja vama ne mogu da opišem kroz šta sam ja prošla, meni se takve stvari nisu dešavale u životu. Ja sam napadnuta od njih dvoje, zbog čega? Ljudi, tada je obezbeđenje uletelo, taj snimak postoji, to su svi imali priliku da vide. Mene nije majka rodila da ja budem nekome vreća za udaranje - rekla je Spasojevićeva za medije, pa je dodala:

Tužba je pokrenuta, čekam da mi jave šta i kako, da mogu privatno da pokrenem, to je u procesu i da postoji žena, kojoj je dat slučaj da vodi. Ostalo čekam da mi jave! Ja sam sve to doživela na svojoj koži, a vi ste to videli! Tužba je stigla u Šimanovce, tamo sam potpisala, tamo sam dala izjavu, to je predato u Rumu valjda, još se čeka. Klip ću izbacivati gde god da mogu - zaključila je Ana.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.