LJILJANA JAKŠIĆ SLOMLJENA, U BEZIZLAZNOJ SITUACIJI: Ćerka joj prolazi KROZ HOROR ZBOG NJE!
Foto: Youtube

potresno

LJILJANA JAKŠIĆ SLOMLJENA, U BEZIZLAZNOJ SITUACIJI: Ćerka joj prolazi KROZ HOROR ZBOG NJE!

Krenule su suze!

Objavljeno: 14:01h

Glumica Ljiljana Jakšić rodila je ćerku Dariju u šestoj deceniji. Ona je sada progovorila o naslednici koju sama odgaja, a jednom izjavom je još jednom dokazala koliki je heroj.

- To je nešto najvažnije i najlepše u mom životu. To je pravo bogatsvo i suština života. Ona ide u drugi razred i još nije na onlajn nastavi. Ja mislim da sam mnogo žena motivisala i drago mi je. I žene u kasnijim godinama mogu da ostave potomstvo. Nije teško biti majka, tu su neke komplikacije koje su svakodnevne. Nije lako izgurati u poslu i druženju, pa tako ni u majčinstvu. Roditelji su tu vispreni i žilavi... Moja ćerka je puna pitanja, ona je znatiželjna da čuje šta sam ja radila u životu. - priča pa nastavlja:

Ljiljana Jakšić
foto: Kurir televizija

- Voli da me gleda kad radim i bila je otvaranju Skadarlije i tako je ponosna bila što ja baš tu radim. Mnogo je lepo to, ne doživljavam to kao nešto teško. Ja pokušavam da nađem načine da plivam u svemu tome. Bitna je ljubav. Iz silne ljubavi i želje sam ja i postala majka i ljubav je ključna reč u našim životima - rekla je Ljiljana i dodala da joj nimalo ne predstavlja teret to što je samohrana majka.

- Mnogo je ljudi koji mi čestitaju na hrabrosti. Meni je to čudno, mislim da bi se svaka majka u mojoj situaciji tako ponašala. Pored mene korača jedno divno mlado biće, koje ja usmeravam u životu. Pune smo priče i radosti, sve je to velika životna radost. Ona je izrazila želju da bude advokat. Počela je da svira violinu, ali ona će biti advokat - zaključuje Ljiljana.

Pre godinu dana ćerka Ljiljane Jakšić Salvete krenula je u školu. Ponosna mama tom prilikom dopratila ju je do školskog dvorišta i u razred ispratila sa suzama radosnicama,ni ne sluteći da će se upravo na tom mestu njena mezimica susresti sa prvim problemima.

Naime, ćerka Ljiljane Jakšić Salvete, Darija Jakšić svakodnevno se susreće s uvredama vršnjaka, a sve zbog glumičinih godina. Da podsetimo Salveta je Dariju rodila u 52 godini, što znači da sada ima 60 taman koliko nečija baka, što njeni drugari u školi vide kao razlog za podsmeh.

Ljiljana Jakšić
foto: Zorana Jevtić

Kako se njena mezimica sa tim nosi, koliko joj teško pada što joj majku nazivaju babom, glumica je nedavno kazala:

– Darijin polazak u školu bio je najveća radost u porodici. Danima je bila zasuta poklonima, birala je šta će da obuče, šta da ponese u rancu... Meni je ostalo samo da se dobro organizujem kako ne bismo zakasnile na prvi čas. (smeh) Čim smo ušle u školsko dvorište krenule su suze radosnice. Srećom, nisam bila jedina uplakana mama. Moja je lična, a i najbolja odluka u životu da rodim i ne osvrćem se na zlonamerne priče. Uvek ima budala koje ogovaraju, ali o tome je bespredmetno i govoriti. Kada se dogode uvrede, moja Darija podigne glavu i s ponosom kaže: „To je moja mama!“ – ispričala je ona za medije.

1 / 2 Foto: Youtube

Bonus video:

03:31

LJILJANA JAKŠIĆ JEDVA PREŽIVLJAVA OD POČETKA PANDEMIJE: Slobodni umetnici su postali socijalni slučajevi (KURIR TV)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.