OSVANUO ČEDA JOVANOVIĆ U EKSPLICITNOJ POZI, RAZGOLIĆEN U GAĆAMA: Stiska zgodnu ženu za zadnjicu,UPUSTIO SE U AKCIJU
Foto: Printscreen

zaintrigirao

OSVANUO ČEDA JOVANOVIĆ U EKSPLICITNOJ POZI, RAZGOLIĆEN U GAĆAMA: Stiska zgodnu ženu za zadnjicu,UPUSTIO SE U AKCIJU

Zbog ovakvog njegovog izgleda mnoge dame zavide njegovoj supruzi.

Objavljeno: 12:08h

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, nedavno je zabrinuo domaću javnost jer je objavio fotografiju iz bolnice - sa zavojima. Jovanovićevo zdravstveno stanje bilo drastično ugroženo, ali on sada kaže da "ide na bolje".

Inače, poznato je da Jovanović važi za najzgodnijeg političara na našoj sceni, da vodi računa o fizičkom izgledu, trenira i vodi zdrav način života, te nije ni čudo što je njegova starija fotka u kupaćem kostimu i dalje viralna na društvenim mrežama.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Čeda je više puta dokazao da ima sportskog duha u sebi. Osvajao je najviše planinske vrhove u svetu, pokazao je i kako cepa drva, nije mu smetalo ni da po njemu polivaju led, pokazao je odlično spretnost prilikom skokova u vodu, a to da je on u odličnoj formi najbolje se vidi na njegovom telu kada je ovako razgolićen. Kod Jovanovića je definisan svaki mišić i na njemu nema ni gram suvišnih naslaga.

Zbog ovakvog njegovog izgleda mnoge dame zavide njegovoj supruzi Jeleni Jovanović, s kojom je u skladnom braku već duži niž godina i imaju četvoro dece, tri ćerke i sina.

Čeda Jovanović
foto: Instagram

Bonus video:

00:08

Čeda Jovanović sa ženom i decom na dočeku Nove godine

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.