PRAZNIK RADA PROVODI RADNO! Nema zime za Pejovića, evo gde će biti!
Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

OPA BATO!

PRAZNIK RADA PROVODI RADNO! Nema zime za Pejovića, evo gde će biti!

Nije sa porodicom danas

Objavljeno:

Aco Pejović kaze da ce Prvi maj provesti na planini ali ipak nece imati vremena za odmor već će nastupati.

- Praznik rada provodim radno i moram da priznam da nemam problem sa tim. Radujem se boravku na Zlatiboru, jer, između ostalog, nastupam u prelepom hotelu Zlatibor. Jedva čekam da zajedno sa publikom pevam svoje hitove - poručuje Pejović.

1 / 5 Foto: Aleksandar Ristovski

Podsetimo, Aco Pejović sa suprugom Biljanom ima ćerke Magdalenu, Mariju i Ivu, a nijedna od njih nije pošla očevim muzičkim stopama, iako nisu sve bez talenta.

Najstarija Magdalena je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka i nastavila obrazovanje u Madridu, Marija studira na Medicinskom fakultetu, a najmlađa Iva je, kako je pevač otkrio pre dve godine, zainteresovana za umetnost i 2018. godine je ostvarila debitantsku ulogu u predstavi "Oliver Tvist".

— Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame — ispričao je pevač svojevremeno za Hello.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.