TO JE BILO NEŠTO MONSTRUOZNO: Ćerki Nade Blam NASILNI UDVARAČ izlomio nos, a evo gde je ona SADA!
Nada Blam, Foto: Dragana Udovičić

haos

TO JE BILO NEŠTO MONSTRUOZNO: Ćerki Nade Blam NASILNI UDVARAČ izlomio nos, a evo gde je ona SADA!

Zbog povreda koje su bile ozbiljne, Sara je operisana na Vojno-medicinskoj akademiji

Objavljeno:

Ćerka naše glumice Nade Blam, Sara Bradić pretučena je u jednom prestoničkom klubu pre nekoliko godina. Ona je doživela neprijatnost jer je odbila udvarača, koji joj je potom slomio nos.

- Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i napravio prelom na tri mesta - otkrila je Sara nekoliko dana nakon incidenta, a za pomoć se Nadina ćerka obratila i psihijatru koji joj je pomogao da prebrodi prve dane šoka, i da se izbori sa psihičkim posledicama nasilja koje je preživela.

1 / 3 Foto: Vladimir Sporčić

Zbog povreda koje su bile ozbiljne, Sara je operisana na Vojno-medicinskoj akademiji. Uz pomoć supruga Marka i njihove naslednice Line, Sara se uspešno oporavila i vratila svakodnevnim obavezama. Sara i dalje radi kao kostimografkinja u Narodnom pozorištu u Beogradu i kao stilistkinja na televiziji, zbog čega ponekad sarađuje i sa majkom.

U međuvremenu, Sara je postala mama još jedne devojčice, a svoje slobodno vreme voli da provodi sa mužem i ćerkama što potvrđuju i slike na društvenim mrežama.

Kažu da iver ne pada daleko od klade, što potvrđuju Nada Blam i njena unuka Lina Bradić koje su zajedno učestvovale u sinhronizaciji animirane komedije "Kruds ‒ novo doba". Reč je o nastavku filma "Kruds" iz 2013. godine.

1 / 2 Foto: Printscreen

O odnosu sa starijom mezimicom Nada je svojevremo govorila:

‒ Divno se slažemo. Sve što uložiš u dete vrati ti se. Obožavamo kada smo u prirodi, u našoj vikendici na Dunavu. Sadimo cveće, igramo se i pričamo. Veoma je radoznala i stalno mi postavlja pitanja na koja često nemam odgovor, pa se potpomažemo knjigama. Trudim se da joj objasnim koliko mogu, ali jednom me je uhvatila i rekla: "Pa ti ,bako, ništa ne znaš". Tada sam shvatila da je najbolje da pekarev sin uči kako se peče hleb, a ja ću svoju unuku učiti plesu, glumi i muzici, jer time dobro vladam - kazala je Nada svojevremeno za medije.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.