NOVINARKA U JUTARNJEM OTKRILA KO SU DEVOJKE KOJE SE BAVE PROSTITUCIJOM U DUBAIJU: Na listi su i naše POZNATE DAME!
Jutarnji, Foto: Espreso

isplivalo

NOVINARKA U JUTARNJEM OTKRILA KO SU DEVOJKE KOJE SE BAVE PROSTITUCIJOM U DUBAIJU: Na listi su i naše POZNATE DAME!

Ona je progovorila o temi koja je šokirala javnost.

Objavljeno: 21:50h

Novinarka Espreso portala gostovala je u Jutarnjem programu na televiziji Happy.

Novinarka Milica Stanimirović je u svojoj kolumni Milica Opasnica, koju piše za Espreso, otkrila sve o aktivnostima poznatih dama, ali i običnih devojaka koje u Emirate odlaze kako bi zaradile novac prostitucijom, a pojedine devojke tamo dozvoljavaju da se nad njima vrše razne vrste iživljavanja.

Milica opasnica, Milica Stanimirović
foto: Youtube printscreen / Happy Tv

Ona je u Jutarnjem progovorila o temi koja je šokirala javnost.

- Stalno se pitamo kako neke starlete, glumice, voditeljke itd. žive na visokoj nozi, voze automobile od preko 100.000 evra, imaju skupe krpice... Baš zbog toga sam se bacila u istražvanje i otkrila da je Dubai epicentar svega. Najviše naših devojaka viđamo da baš tamo često idu, kao i da je sumnjivo odakle im novac za sve skupe stvari - počela je Milica pa otkrila:

- Otkrila sam da u Dubaiju postoje određene žurke koje su jako dobro plaćene i na kojima se bogati Arapi, ali i stranci bukvalno iživljavaju nad devojkama, o tome sam pisala u svojoj kolumni. Na te žurke idu naše devojke, neke su i poznate, ali ima i devojaka koje dolaze iz susednih država, najviše iz Bugarske i Rumunije, ali dolazi dosta i iz Rusije. Tu nema apsolutno ništa elitno, prostitucija je prostitucija.

1 / 3 Foto: Youtube printscreen / Happy Tv

Otkrila je i da mnoge devojke prolaze kroz ozbiljne traume.

- Bitno je govoriti o prostituciji jer mnoge devojke ne znaju u šta ulaze kada ulaze u prostituciju. To vuče jako velike probleme, jer se devojke ne osećaju kao voljeno biće, već kao neki objekat nad kom se drugi iživljavaju. Postoji mali broj žena koje mogu da kažu "ja ovo mogu da izdržim, mene ovo ne dotiče", ali je mnogo veći broj žena koje vuku traume koje kasnije leče na totalno pogrešan način, drogom, alkoholom, raznim porocima. Makroi ih korste dok su lepe i zgodne, a onda ih bukvalno bacaju jer nikome nisu potrebne kada ih porok povuče - rekla je novinarka.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.