DOBIO INFARKT i PAO U KOMU, a onda je i MAMA IMALA SRČKU! Sanja Marinković prvi put o porodičnim tragedijama!
Foto: Dragana Udovičić

strašno

DOBIO INFARKT i PAO U KOMU, a onda je i MAMA IMALA SRČKU! Sanja Marinković prvi put o porodičnim tragedijama!

A sve se desilo u svega nekoliko dana!
Objavljeno: 13:48h

Ove godine, Sanja je kasnila sa kićenjem jelke zbog brojnih poslovnih obaveza, ali kako kaže, njen sin Strahinja je tu radost najpre podelio sa svojom bakom.

- Moja deca su ove godine radost kićenja jelke podelila sa bakom. Moja majka je prva kitila jelku ove godine, a mi smo kasnili zbog mojih poslovnih obaveza. Strahinja je ovih dana imao mnogo testova u školi jer je kraj polugodišta, a i pripremao je novogodišnju predstavu u kojoj učestvuje, pa je svaki dan imao probe. Morali smo da okitimo jelku pre njegovog rođendana koji je bio 19. decembra, to mu je bila želja. Uglavnom to izgleda tako što ja i on počnemo da kitimo jelku, a samo ja završim sa kićenjem. Tako je bilo i kod bake, počeli su svi zajedno, a baka je sama završila. Ja jelku uvek kitim belo-zlatno, to mi je omiljena kombinacija - kaže voditeljka.

foto: Dragan Kadić

Sanjin sin trebalo je da proslavi rođendan 19. decembra, međutim slavlje je odloženo jer se Strahinja razboleo. Voditeljkin sin je rođendanski poklon dobio, dok će novogodišnji izabrati na porodičnom putovanju.

- Strahinja svaki dan menja novogodišnje želje. On je u tom uzrastu da obožava sve što ima veze sa internetom i Jutjub kanalima, a za rođendan je čak želeo Jutjub tortu. Od bake i deke je dobio društvenu igru "Pet sekundi", od njih uvek dobija društvene igre. Moj suprug i ja smo mu poklonili 17 igrica za Xbox, a to je njegova i tatina omiljena zabava. Strahinja obožava decembar zbog tolikih poklona koje dobije za rođendan, Novu godinu i za petice u školi.

foto: Dragan Kadić

Sanja će u ponoć 31. decembra svojim najmilijama uputiti poruke ljubavi, a otkrila je da je posle novogodišnjeg putovanja čeka još jedno na koje će otići sa sinom, prijateljicom Vesnom Dedić i njenom ćerkom Lenkom.

- Posle ovog novogodišnejg putovanja spremamo se za jedno veliko zimsko putovanje, a Strahinja i ja idemo sa Vesnom i njenom ćerkom. Lenka i moj sin se obožavaju i ja se veoma radujem tom putovanju. U pitanju je Daleki istok. To će biti ujedno i naše zimovanje. Iako obožavam skijanje, poslednjih godina menjam sneg za plažu, tako da sam i ovog puta odabrala neke toplije destinacije za zimski odmor - završava voditeljka.

A za kraj ove godine, Sanja je mislila i na svoje gledaoce, za koje je pripremila Novogodišnje izdanje emisije ''Magazin IN'' koje će se emitovati 31. decembra od 17 časova, na Televiziji Pink.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.