ČEDA JOVANOVIĆ VIŠE NE DRŽI ZA RUKU SVOJU ŽENU: Sada je prošetao PRELEPU PLAVUŠU, izgleda kao MILION DOLARA!
Čeda Jovanović, Foto: Vladimir Sporčić

sada je zvanično

ČEDA JOVANOVIĆ VIŠE NE DRŽI ZA RUKU SVOJU ŽENU: Sada je prošetao PRELEPU PLAVUŠU, izgleda kao MILION DOLARA!

Tako se kao informacija od velikog državnog značaja svojevremeno ispratila vest da je emotivnu izabranicu Jelenu Savić verio

Objavljeno: 14:44h

Otkako je kročio na političku scenu svaki korak Čedomira Jovanovića se budno prati. Tako se kao informacija od velikog državnog značaja svojevremeno ispratila vest da je emotivnu izabranicu Jelenu Savić verio, a zatim se sa njom i venčao i dobio čak četvoro dece kojima je dao dvostruka imena na srpskom i engleskom jeziku.

Čedomir Jovanović i Jelena Savić i danas važe za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, a njihovo četvoro dece nasledilo je dobru genetiku svojih roditelja.

Ćerke Čedomira Jovanovića, Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej, prava su kopija svoje majke Jelene, na koju definitivno najviše liči najstarija ćerka Čedomira Jovanovića.

Ipak, punoletna Jana Hart, koja prolazi kroz period formiranja ličnosti poželela je da malo eksperimentiše sa svojim izgledom i postane autentična.

Kosu je ofarbala u plavo, isekla je popularne šiške, a svojim ženstvenim modnim stilom neprekidno pokazuje koliko je atraktivan.

I dok je Jelena svedena, odmerena dama, Jana je smela, pomalo buntovna tinejdžerka, koja na potpuno novi i drugačiji način pokazuje lepotu koju je nasledila od svoje majke.

1 / 4 Foto: Printscreen TV Prva

Brak Čede Jovanovića vremenom je postao vrlo zanimljiv čak i onima koji se ne bave politikom, a nijedan trenutak ne može da prođe da paparaci to ne zabeleže a mediji objave.

Iako se očekuje da se čovek na taj stil života navikne, Jeleni očigledno ne prija pažnja u meri, u kojoj to godi njenom suprugu, zato uvek radije bira da ostane kod kuće nego da sa njim posećuje javna mesta. Na svu sreću na poziciji Čedine pratilje ona je nedavno dobila zamenicu, pa je mir u kući zagarantovan.

Reč je o najstarijoj Čedinoj i Jeleninoj ćerki Jani Hart, koja osim što vrlo lepo izgleda, ima i stila, izuzetno je elokventna mlada dama, stoga se političar nimalo ne brine kada sa njom treba da se pojavi na nekom događaju.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno ju je čak poveo na rođendan dobrog prijatelja, a svi su primetili da je Jana mamina slika i prilka, te da je političar dobio još lepšu pratilju.

Bonus video:

00:08

Čeda Jovanović sa ženom i decom na dočeku Nove godine

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.