TAJNE VLAŠKIH SVADBI! Iskustvo koje se JEDNOM DOŽIVLJAVA: Opštili su van šatora, NASTAO HAOS!
Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK!

TAJNE VLAŠKIH SVADBI! Iskustvo koje se JEDNOM DOŽIVLJAVA: Opštili su van šatora, NASTAO HAOS!

Kada su popustile kočnice uleteli u šator!

Objavljeno: 08:35h

Venčanje je nešto o čemu, kako kažu, gotovo svaka žena mašta odmalena i kada dođe taj dan sve bi trebalo da bude savršeno, ali često se desi i neki peh.

Nakon što smo čuli da je jedna mlada prošetala mladoženju na povocu, dok su drugi mladenci zgrozili prvim plesom, na red je došla i jedna vlaška svadba i skandal koji se na njoj odigrao!

Ovaj put glavni akteri nisu bili mladenci, već njihovi kumovi, a celu sada već komičnu scenu ispričala je pevačica Zorica Marković koja je bila prisutna na slavlju gde je nastupala.

Zorica Marković
foto: Youtube

Mladina kuma i mladoženjin kum (oboje u braku) rešili su da se upuste u švaleraciju, ali im se dogodio neviđeni peh!

"Bilo je u nekom vlaškom selu, bio je ogroman šator i svirao je Mirko Kodić. Bila je vrućina i šator gde su glavni gosti bio je malo otvoren, a onda su levo i desno stolovi, gde smo mi muzičari obično koncentrisani. I u jednom momentu primetila sam neko muvanje između mladine kume i mladoženjinog kuma", ispričala je Zorica Marković u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji i dodala:

"Oni su oboje bili u braku. Kako je bila uzbrdice iznad šatora, u jednom momentu ja stojim i pevam i vidim da ide neki auto na nas. A oni su vodili ljubav u kolima, i valjda je tako popustila ručna i oni su uleteli pravo u šator. Nastao je karambol. Sva sreća niko nije bio povređen. To je velika bruka, skupio se narod, haos, kao na filmu. Njih je neko sklonio, to je bila svađa."

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

01:24

ZORICA MARKOVIĆ NAVUKLA ERU U SOBU! napravili haos u programu uživo: DOHVATILI SE PREKO STOLA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.