NE PROPUSTITE REALNU PRIČU NINE SENIČAR: Iskreno o životu u Americi, karijeri i porodici
Nina Seničar, Foto: Promo

poznato lice

NE PROPUSTITE REALNU PRIČU NINE SENIČAR: Iskreno o životu u Americi, karijeri i porodici

O njenom privatnom životu malo se zna, a u najnovijoj Realnoj priči Isidore Lukić, Nina ekskluzivno otkriva mnoge do sada nepoznate detalje iz svog života.

Objavljeno: 21:55h

Poznata srpska voditeljka, glumica i autorka dečije knjige "Zvezda Slavica" Nina Seničar nedavno se iz Amerike vratila u Srbiju. O njenom privatnom životu malo se zna, a u najnovijoj Realnoj priči Isidore Lukić, Nina ekskluzivno otkriva mnoge do sada nepoznate detalje iz svog života.

Srpska lepotica i miljenica mnogih otkrila je pred kamerama Kurir televizije razlog dolaska u Srbiju, nakon niza godina provedenih u Americi. Prvi put je govorila o svom odrastanju, na koji način je zavolela kameru i televiziju, prisetila se početka svoje karijere i otkrila da je glumu zavolela zbog jednog dečka. Autorki i voditeljki Isidori Lukić ispričala je detalje glumačke karijere u inostranstvu i priznala da često oseća kajanje zbog započetog života u Americi.

Ljubavni život Nine Seničar oduvek je bio u žiži javnosti, a nakon dugog nagađanja, prvi put smo imali priliku da čujemo kako ju je verenik osvojio, saznali smo da je posetio Srbiju, kao i kako se snašao poznati američki glumac Džej Elis na našim prostorima.

Da li ju je majčinstvo promenilo, da li njeno dete govori srpski i mnoge druge detalje iz privatnog života Nine Seničar, saznajte večeras od 23 časa na Kurir televiziji!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.