SRĐAN TIMAROV PROGOVORIO O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Pazite samo ŠTA JE SVE REKAO, spomenuo i odnos sa BIVŠOM SUPRUGOM!
Srđan Timarov, Foto: Printscreen

optimista

SRĐAN TIMAROV PROGOVORIO O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Pazite samo ŠTA JE SVE REKAO, spomenuo i odnos sa BIVŠOM SUPRUGOM!

Glumac inspirisao svojim stavovima

Objavljeno: 18:02h

Uvek pozitivan i spontan, Srđan Timarov je neko ko nam uvek izmami osmeh na lice, što svojim ulogama, tako i pojavom. Srđan je neko ko otvoreno priča o odnosu sa svojom bivšom ženom, voditeljkom Natašom Miljković, i sve nas fascinira dobar odnos u kom se nalaze bivši supružnici:

- Sklonite prepreku na vašem zajedničkom putu zvanu ego, pobedite ga, stavite u zatvor, razbijajte u sebi zadate naučene programe svojih predaka, društva, sistema kojima ste nepravedno naučeni. Shvatite da je jedina veza “dok nas smrt ne rastavi” sa nekim s kim imaš dete. Setite se da je jedina svetlost u našim životima ljubav i da je besmisleno trošiti dragoceno vreme na išta drugo. Dete, dragocenost iznad svega, i uspećete, videćete”, optimistično je za “Blic” odgovarao glumac na pitanja.

Nataša Miljković, Srđan Timarov
foto: Printscreen Instagram

Njihov sin Lazar odrasta pod svetlima uperenim u njegove roditelje, međutim, kako je Srđan odgovorio, po svemu sudeći on neće nastaviti njihovim putem.

- Moj sin već korača svojim putem, svojim izborom. Ja sam samo “čitač” i podrška. Imam divljenje i ljubav za njegovu posebnost, različitost od mene. Gledam da se ne namećem, da ne smetam njemu kao originalu mojim određenjem. Po svemu je jasno da Lazar neće ići ni mojim ni putem njegove majke u pogledu profesije. Srećan da je - kroz osmeh kaže glumac.

Puno se snima i svaki čas imamo premijere novih serija. Otkrio je kakav je njegov stav iz perspektive gledaoca, a kakav je iz perspektive umetnika? Da li kvantitet uspeva da isprati kvalitet?

- Dragoceno je što se ovoliko snima, više nego ikad pre. Dobro je za sve. Za gledaoce jer ima mnogo izbora, ne može da se postigne količina gledanja. Bilo je perioda, sećate se, kada smo gledali samo reprize i reprize do besmisla. Dobro je i za glumce i za sve filmske i tv stvaraoce jer smo u snimaćoj kondiciji, a to je uslov za napredak. E sad, sadržaj je šarolik. Ima tu i bruke i za ponositi se. Kako god u tom kvantitetu se rode i izuzetne serije a to je važno. Imamo mogućnosti, prilike da stvaramo. Za svečiji ukus. I to je u redu. Izbor je vaš, izvolte, poručuje glumac koji je nedavno snimio jednu upečatljivu ulogu sveštenog lica.

1 / 5 Foto: youtubescreen

Da li je privatno religiozan i koliko mu vera znači u životu?

- Snažna je moja vera u Boga, Univerzum, život. Divim se Stvoritelju i veoma sam srećan i zahvalan čovek. Ali moja Vera nije vezana za religiju, niti jednu. Međutim veoma poštujem religiju kao identitet naroda kom pripadam, kao boju, određenje, strukturu življenja, vaspitanje. Ponosim se tim. Slavim praznike, koji su duboko ukorenjena tradicija u mojoj porodici. Ima jedna lepa misao:”Ima nešto u ljudskim očima veličanstvenije od katedrala”.

Za kraj, glumac je otvorio dušu o njegovom prijateljstvu sa Novakom Đokovićem:

- Mogu da izađem na teniski teren i uzmem reket ako želimo da dobijemo parodiju i da se smejemo! Onda će biti jako uspešno. Novak i ja se sa zadovoljstvom podržavamo i gledamo jedan drugog sa pravih mesta, iz gledališta. On pozorišnog, ja teniskog - sa osmehom je odgovorio popularni glumac.

Bonus video:

02:42

Srđan Timarov i Branko Cvejić govore na komemoraciji Dejanu Mijaču

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.