IMPOZANTNI DOM KRISTINE RADENKOVIĆ! Zavirite u porodično CARSTVO voditeljke: Moderni luksuz sa IGRAONICOM za decu!
Foto: Filip Plavčić

ZAVIRITE U CARSTVO

IMPOZANTNI DOM KRISTINE RADENKOVIĆ! Zavirite u porodično CARSTVO voditeljke: Moderni luksuz sa IGRAONICOM za decu!

Stan je opremila najnovijom tehnikom, a dečja soba je prava bajka

Objavljeno: 08:59h

Voditeljka Kristina Radenović napravila je oazu mira zajedno sa verenikom Nikolom Radojevićem u srcu srpske prestonice. Pre nego što se porodila, njih dvoje su radili na renoviranju stana, a kako bi sve bilo kao iz bajke, oni su angažovali i arhitektu.

Stan su opremili po svom ukusu, a za njihove mališane ćerku Taru i sina Rogana igraonicu, ali u pravom smislu te reči. Naime, u nastavku dečje sobe, Kristina je za naslednike osmislila i napravila mini-igraonicu i tu je spakovala sve njihove igračke.

1 / 6 Foto: Marina Lopačić

Kako se voditeljka neretko snima i deli utiske o raznoraznim proizvodima, tako njeni pratioci imaju priliku da vide u kakvom luksuzu ona živi.

Kao i svaka domaćica, najveći deo vremena provodi u kuhinji, koja je opremljena najnovijom tehnikom, sve je u beloj boji, a tu se nalazi i šank koji deli kuhinju i dnevnu sobu. Osim toga, tu je i veliki sivi frižider izlepljen magnetima, koje je par kupio kao uspomenu sa raznih putovanja.

U ogromnoj svetloj dnevnoj sobi, sa jedne strane zida nalazi se velika polica napunjena knjigama, dok je na drugoj televizor. Tu je i nameštaj za sedenje i ručavanje, a na plafonu sa specijalnim radom se nalaze led sijalice.

Podsetimo, ljubavna priča Kristine i Nikole je i te kako zanimljiva. Radojević je tražio izgubljenog psa i prišao je voditeljki, koja je tada šetala svoje ljubimce. Iako tada nije mogla ni da pretpostavi, ljubav se rodila, a nekoliko godina kasnije ju je i verio.

1 / 6 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:56

Kristina Radenković promašila akcenat

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.