POKUPILA GA NA ULICI! OVO JE SUPRUG KRISTINE RADENKOVIĆ: Ozbiljan je ADVOKAT, imaju dvoje dece!
Foto: Dragana Udovičić

auuuu!

POKUPILA GA NA ULICI! OVO JE SUPRUG KRISTINE RADENKOVIĆ: Ozbiljan je ADVOKAT, imaju dvoje dece!

Svoju porodičnu idilu čuva za sebe!

Objavljeno: 09:04h

Voditeljka Kristina Radenković je svog supruga Nikolu Radojevića upoznala sasvim slučajno i to na ulici.

Naime, Kristinin suprug je veoma uspešan advokat, a kako je jednom prilikom ispričala upoznali su se dok je on tražio izgubljenog psa.

- Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija - izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

Voditeljka Kristina sa suprugom Nikolom ima sina Rogana i ćerku Taru.

1 / 6 Foto: Printscreen/RTS1

Godinama krasi ekrane Javnog servisa Srbije, a svojom harizmom i neposrednošću Kristina Radenković osvojila je simpatije gledalaca.

Osim “Slagalice”, radi i kviz “Stigni me ako znaš”, koji je u samom vrhu gledanosti. Centar njenog sveta su ćerka Tara, sin Rogan i suprug Nikola. Sa njima voli da provodi svaki slobodan trenutak.

Malo ko zna da je Kristina jako obrazovana. Prvo je upisala Prirodno-matematički fakultet jer joj je, kako je sama govorila, majka postavila uslov da očisti prvu godinu da bi mogla da se oproba i na Akademiji umetnosti. Oba fakulteta je uspešno završila.

Voditeljka Kristina sa suprugom Nikolom ima sina Rogana i ćerku Taru, a ovako je govorila o venčanju:

Kristina Radenković
foto: Prinscreen

- Nikad nisam želela venčanje, svako ko me zna može to da potvrdi. Kao što vidite savršeno funkcionišemo bez potpisanog ugovora. A i ne želim da ga potpisujem sa advokatom - napisala je šaljivo voditeljka na pitanje jednog fana, misleći na svog supruga Nikolu koji je po zanimanju advokat.

Podsetimo, akcentovanje reči na RTS-u večita je tema na društvenim mrežama. Šta je pravilno, a šta nije, šta para uši, a šta ne. Odgovor stoji isključivo u Pravopisu srpskog jezika, a voditelji i spikeri Javnog servisa se trude da se jezičkih normi drže, zbog čega su svako malo meta ismevanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.