NEVIĐENO! Konstrakta postala Zorica Brunclik, pa krenula da ih TERA NA OVO
Konstrakta, Foto: RTS printscreen

HIT

NEVIĐENO! Konstrakta postala Zorica Brunclik, pa krenula da ih TERA NA OVO

Žargonski rečeno, od trijumfa na festivalu “Pesma za Evroviziju” pa do nedavnog nastupa na Evroviziji i osvojenog petog mesta – Ana Đurić Konstrakta iskakala je iz frižidera

Objavljeno: 14:25h

Maltene da ne postoji dan kada se o njoj i numeri “In Corpore Sano” nije pisalo na prostoru bivše Jugoslavije, ali Konstrakta je nakon dolaska u Srbiju, saopštila da će se situacija uskoro promeniti.

“To se sve pretvorilo u dosta veliku medijsku pažnju dva i po meseca nakon pobede. Sada mislim da sam zaslužila taj mir, iako znam da sada ova priča treba da se zaključa. Treba mi da malo udahnem vazduh. Tu sam, ne idem nikuda, ali mi treba pauzica. Osetila sam i da mnogo toga što se pojavljivalo po medijima nije imalo veze sa mnom. Jedan deo onoga što se pojavljivalo ja sam prozvodila, a veliki deo se pojavljivao sam i bez mog uticaja. To je bilo van moje kontrole”, primetila je Konstrakta.

Konstrakta je potvrdila da se raspevalala pred Evroviziju uz pomoć pesme Zorice Brunclik – “Težak je ovaj život”.

Zorica Brunclik
foto: Dragana Udovičić

“Meni je ta pesma strašno duhovita i ja sam insistirala da se peva na više punktova”, iskrena je Konstrakta.

Za pobednika Evrovizije, ukrajinsku grupu Kalush Orchestra, predstavnica Srbije ne bi dala 12 bodova, već sedam ili osam.

"Za mene, 12 poena bi otišlo Portugalu. To je vrsta pesme kakvu ja volim, one su beskrajno simpatične, ali je i njihov nastup bio malo ‘neevrovizijski”, zaključila je Konstrakta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.