SRPSKA PEVAČICA POVEZANA SA OZLOGLAŠENOM ALBANSKOM PREDSTAVNICOM: Morala je DEBELO da joj PLATI!
Foto: Youtube/printscreen

ŠOK

SRPSKA PEVAČICA POVEZANA SA OZLOGLAŠENOM ALBANSKOM PREDSTAVNICOM: Morala je DEBELO da joj PLATI!

Inače, kako tvrde upućeni, Tea je ovu pesmu platila čak 10.000 evra.

Objavljeno:

Pevačica Tea Tairović koja je nedavno izdala novi album, jednu pesmu je prepevala od albanske pevačice Ronele Hajati koja je ove godine Albaniju predstavljala na Evroviziji.

Teina pesma "Dubai" je obrada albanske pesme "Leje". Ono što je zanimljivo jeste da ovu pesmu u originalu izvodi Ronela Hajati, koja je našoj javnosti najpoznatija kao predstavnica Albanije na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.

1 / 7 Foto: tiktok/printscreen

Ronela tada nije prošla u finale takmičenja, a izazvala je i pravi skandal kada je na kraju svog nastupa pokazala "dvoglavog orla". Njen nastup je, inače, trebalo da izgleda potpuno drugačije, ali je u poslednjem trenutku morala da promeni koncepciju istog, koji je po pravilima Evrovizije bio previše eksplicitan.

- Čak i da sam ušla u finale, bila bih poslednja! Znam! Ali količina ljubavi koju sam dobila je ogromna! Pobedila sam na Evroviziji jer sam osvojila publiku! I publika je uvek u pravu! Volim vas - napisala je tada Ronela na svojim društvenim mrežama.

Inače, kako tvrde upućeni, Tea je ovu pesmu platila čak 10.000 evra. Tairovićeva za jedan nastup uzme 5.000 evra, bez bakšiša, a kada se to pomnoži sa pedeset i dva nastupa, koja već ima zakazana tokom leta, dolazimo do iznosa od 260.000 evra.

Ronela Hajati
foto: Profimedia

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.