TVITERAŠI URNIŠU ALBANKU RONELU NAKON ŠTO JE IZVISILA ZA FINALE: Njena reakcija je PATOSIRALA javnost!
Foto: Profimedia

HIT

TVITERAŠI URNIŠU ALBANKU RONELU NAKON ŠTO JE IZVISILA ZA FINALE: Njena reakcija je PATOSIRALA javnost!

Kamermani su snimili Albanku i njenu ekipu koji su bili vidno razočarani plasmanom.

Objavljeno:

Juče uveče održano je prvo polufinale popularnog takmičenja "Evrovizija". Deset zemalja plasiralo se u veliko finale koje je će se održati 14. maja, dok je sedam ispalo.

Nakon šou programa, svako je izneo svoje mišljenje o tome ko je zasluženo prošao, a ko je trebalo da prođe. Sudeći po komentarima na društvenoj mreži Tviter, Albanija je trebalo da uđe u finale.

1 / 6 Foto: Youtube/printscreen

Predstavnica Albanije Ronela Hajati iznela je svoju pesmu "Sekret" najbolje što je mogla, a čini se da se i široj publici njen nastup jako dopao, međutim kada je došla do poslednjeg slobodnog mesta za finale, Ronela je postala vidno nervozna.

U trenutku kada je voditelj izgovorio da je Holandija poslednja država koja će se takmičiti u finalu, kamermani su snimili Albanku i njenu ekipu koji su bili vidno razočarani plasmanom.

Ronela Hajati
foto: Profimedia

Roneli je na licu pisalo da nije srećna, ali se ubrzo pribrala od početnog razočaranja i pokušala je da se nasmeje i maše kamerama.

Mnogi fanovi na tviteru pisali su kako im nije jasno zašto Albanija nije prošla.

1 / 4 Foto: Tviter printscreen

"Austrija, Albanija i Litvanija su opljačkane", "Šta zaboga nije u redu sa Evropom? Albanija je morala da bude u finalu", "Reci te mi kako je moguće da živimo u svetu u kome Švajcarska može da pobedi Albaniju?" bili su samo neki od komentara besnih tviteraša.

Podsetimo, u finalu ćemo iz prve polufinalne večeri imati priliku da gledamo Švajcarsku, Jermeniju, Island, Litvaniju, Portugaliju, Norvešku, Grčku, Ukrajinu, Moldaviju i Holandiju.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.