SLOBODA I VOJIN ZABRINUTI ZA ĆERKE: Dom glumačkog para pritisle roditeljske muke!
Foto: Dragana Udovičić

auuuu!

SLOBODA I VOJIN ZABRINUTI ZA ĆERKE: Dom glumačkog para pritisle roditeljske muke!

Imaju dve ćerke Veru i Milu!

Objavljeno: 07:31h

Glumački par Sloboda MIćalović i Vojin Ćetković retko se u javnosti pojavljuje sa ćerkama. Tačnije, doskora, par je na sva javna dešavanja išlo bez njih, čuvajući na taj način privatnost svojih mezimica dalje od kamera i objektiva. No, sada je Sloboda objasnila zbog čega su to činili, i zašto su baš sad odlučili da prikažu ćerke svima.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Naime, glumica je gostovala u emisiji "Sve u svemu sa Marijom" kod Marije Kilibarde, gde je, između ostalog govorila o roditeljstvu.

- Vojinova ideja je bila da ih sklonimo, ne da ih ne bi videli ljudi, deca kao svaka druga deca. Nismo hteli da im namećemo, da ne moraju da nose i naš život i prerano ulaze u taj svet. Sada su svesne, i same su želele da dođu na premijeru filma - rekla je Sloboda.

Otkrila je i šta joj je najveća briga kao roditelja:

- Nema nekog univerzalnog odgovora na to. Svaki dan te nešto brine. Ta neizvestnost da li ćeš moći da ih zaštitiš. Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete, u svakom smilu, i onda si razapet između toga da ne možeš da ih štitiš i da u jednom trenutku život drugačije stvari nosi. Moraš da ih pripremiš jednom da dolete iz gnezda - rekla je glumica.

Bonus video:

00:29

EMOTIVNO DO SRŽI! Sloboda i Dragana Mićalović plakale usred restorana, razlog tera SUZE na oči, slama i najtvrđa srca! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.