TREBAO JE DA POSTANE VELIKA ZVEZDA, BIO JE NA KLASI SA SLOBODOM MIĆALOVIĆ, A ONDA JE ŠOKIRAO: Zamonašio se!
Sloboda Mićalović, Foto: © ATA Images

kakav haos

TREBAO JE DA POSTANE VELIKA ZVEZDA, BIO JE NA KLASI SA SLOBODOM MIĆALOVIĆ, A ONDA JE ŠOKIRAO: Zamonašio se!

- “Manastir Ćelije i moj bivši klasić, sada otac Igor Ilić” - napisala je umetnica na svom instagram nalogu i okačila zajedničku fotografiju

Objavljeno:

Jedna od najhvaljenijih klasa koja je izašla sa FDU-a u prethodnih dvadesetak godina je poslednja Predraga Bajčetića, a zvali su je još i „Bajčini svedoci“. U toj ekipi, pored poznatih glumaca koje smo zavoleli u prethodnim godinama, našlo se i jedno crkveno lice.

Sloboda Mićalović je za vreme jednog odmora posetila manastir Ćelije, gde je susrela svog kolegu sa klase Igora Ilića, koji se u međuvremenu posvetio teologiji i postao sveštenik Srpske pravoslavne crkve.

Mićalovićeva i nekadašnji glumac podsetili su se starih dana kada su pre više od dve decenije zajedno studirali u Beogradu.

1 / 4 Foto: printscreen

- “Manastir Ćelije i moj bivši klasić, sada otac Igor Ilić” - napisala je umetnica na svom instagram nalogu i okačila zajedničku fotografiju.

"Bajčini svedoci", su upisali Akademiju te teške 1999. godine, a u ekipi su se isticali danas proslavljeni Sloboda Mićalović, Katarina Radivojević, Ana Franić, Miloš Vlalukin, Nenad Hadži Maričić…

Bila je to klasa profesora Predraga Bajčetića i može se reći da je veliki prodor imala s filmom "Zona Zamfirova", u kojem su bile angažovane skoro sve devojke s klase.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.