ĆERKA BIVŠEG PREDSEDNIKA TADIĆA VRELIJA OD AFRIKE: Golotinja pršti na sve strane, od pozadine ćete pasti u nevest!
Foto: Printscreen

hot

ĆERKA BIVŠEG PREDSEDNIKA TADIĆA VRELIJA OD AFRIKE: Golotinja pršti na sve strane, od pozadine ćete pasti u nevest!

Kako li će reagovati tata na ćerkina izdanja?!

Objavljeno: 16:49h

Političar Boris Tadić iz braka sa bivšom suprugom Tatjanom ima dve ćerke - Mašu i Vanju. Sada su se na Tviteru pojavile fotografije njegove ćerke Maše.

Maša je veoma aktivna na svom Instagram profilu, gde objavljuje fotografije iz finih restorana, kao i sa otmenih plaža na kojima boravi.

1 / 4 Foto: Printscreen / Instagram

Njene fotografije na Instagramu izazvale su pravu pometnju, pa ih tako korisnici društvenih mreža dele na Twiteru.

Od predivne devojčice, Maša Tadić (23) izrasla je u pravu lepoticu, iako ne želi da se eksponira, Maša nije ostala nezapažena.

Inače, Boris Tadić se dva puta ženio. Prva supruga mu je bila novinarka Veselinka Zastavniković, poreklom iz Osijeka, sa kojom je bio u braku od 1980. godine do 1996. godine.

Javnost je iznenadila vest da se bivša žena nekadašnjeg predsednika Srbije, Borisa Tadića, zamonašila.

Veselinka Zastavniković je, tvrde mnogi, natprosečno inteligentna, ambiciozna, lepa, borac za pravdu, revolucionarka, buntovnica.

Rođena je u Osijeku, kao ćerka oficira JNA. Radila je kao novinarka, a potom i u Ministarstvu vera. Veselinka je 2002. godine otišla u manastir u Peći kao iskušenica, gde se 2008. godine zamonašila i postala kaluđerica Irina.

Kao iskušenica, Veselinka je bila zadužena za održavanje odaja pokojnog patrijarha Pavla, koji je formalno držao i pećku mitropoliju.

Veselinka Zastavniković je skoro punih pet godina bila iskušenica, što je posebno neobično za iskušenicu koja je visoka intelektualka.

Monaško ime Irina uzela je na predlog patrijarha Pavla, koga je, inače, posećivala u Patrijaršijskom dvoru u Beogradu. Za vreme iskušeništva u manastiru nije govorila o svom svetovnom životu.

Maša Tadić
foto: Instagram

Bonus video:

01:35

TADIĆ KONAČNO OTKRIO ZAŠTO SE RUKOVAO SA TAČIJEM I ČEKUOM

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.