TANJA BOŠKOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O BATI ŽIVOJINOVIĆU: Nakon toliko godina rešila da ga RAZOTKRIJE, umešala i OVO
Foto: Dado Đilas

iskrena

TANJA BOŠKOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O BATI ŽIVOJINOVIĆU: Nakon toliko godina rešila da ga RAZOTKRIJE, umešala i OVO

Ona se potom prisetila i ljubavne scene koju je imala sa Batom.

Objavljeno:

Glumica Tanja Bošković prisetila se kako je izgledala njena saradnja sa legendarnim Batom Živojinovićem. Desilo se tako da je već u prvom filmu u kom je glumila imala prilike da uči od jednog od najboljih domaćih glumaca:

- Zamislite tu sreću da u prvom svom filmu učim od Bate i od Bekima (Fehmiju). Dva velemajstora upravo u onim stvarima o kojima pojma nisam imala. Sa Batom sam igrala zaista mnogo. On je bio čovek zaštitnik. I ja sam se osećala bezbednom u njegovom društvu. On je svoje partnerke umeo da zaštiti od svega. Osećala sam se kao princeza i potpuno zaštićena od svega, čak i od hladnoće. Bata nije dozvoljavao da mi bilo šta fali čak i usred ničega. Bio je elegantan i džentlmen - rekla je Tanja.

1 / 6 Foto: Nemanja Pančić

Ona se potom prisetila i ljubavne scene koju je imala sa Batom:

- Veliki džentlmen, da se ja ne osećam loše kao mlada žena. Bio je veoma delikatan i veoma fin - rekla je i dodala:

- Bata nije davao savete. Ništa da se primeti. Ali ako ste pametni, vi učite gledajući. Napravila sam gest dole, ni neznanjući gde je kadar, a on mi je samo podigao ruku tamo gde treba. I to je bilo to, bez priče. Sve iz radnje, sve iz sukoba, tačno tamo gde treba. Ali za to morate biti ON. Ima takvih ljudi i danas - Rade Marjanović, Miki Krstović. To su moja dva druga i sapatnika - rekla je Tanja Bošković.

Tanja Bošković
foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

05:03

TANJA BOŠKOVIĆ NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE Pričalo se da je u svađi sa Zlatom Numanagić, ona joj se JAVNO OBRATILA I RASPLAKALA JE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.