MILJENIK ŽENA SE BAŠKARI U RASKOŠNOM DOMU VREDNOM MILIONA: Ovde Stjepan Hauser UŽIVA RAZNE AKTIVNOSTI!
Foto: Zorana Jevtić

opa

MILJENIK ŽENA SE BAŠKARI U RASKOŠNOM DOMU VREDNOM MILIONA: Ovde Stjepan Hauser UŽIVA RAZNE AKTIVNOSTI!

Dom Stjepana Hausera je velelepno zdanje...

Objavljeno: 07:21h

Dom Stjepana Hausera, u koji se muzičar uselio pre nekoliko godina, pravi je raj na zemlji. On se u maju pre skoro četiri godine uselio u novu luksuznu kuću u blizini Pule, a dopustio je da publika zaviri u njegov dom.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Stjepan je, nakon brojnih svetskih poslovnih avantura, dočekao povratak u idilično okruženje svog glamuroznog zdanja, a tada je objavio fotografiju kuće na "Instagramu" od koje zastaje dah. Raskošni bazen, odbojkaški teren posebno su plenili pažnju, a najviše se ističe pogled koji je neverovatan.

Vilu je opremio po svom ukusu, a stiče se utisak da mu je apsolutno sve potaman, te kada ima vremena sa prijateljima u njoj provodi vreme i uživa u različitim aktivnostima. Na kadrove njegovog doma niko nije ostao imun, budući da su svi bili očarani dizajnom i celokupnim izgledom luksuzne vile.

Podsetimo,Stjepan Hauser započeo je ljubavnu romansu sa pevačicom Jelenom Rozgom 2015.godine koja se neslavno završila.

Njihova ljubav bila je skoro pa idealna. Bez trzavica, neprilika ili skandala, makar u javnosti. U međuvremenu su se i verili, a sada izgleda- ništa od svega toga. Kako su prenosili hrvatski mediji njih dvoje odlučili su da stave tačku na tu romansu. Razlog nisu hteli da dele sa javnošću, a shvatili su da svako treba da krene svojim putem.

Zajedno su bili dve i po godine, a kako je tvrdio za Story.hr izvor blizak paru, žele da i dalje budu u dobrim odnosima.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.