CEO ŽIVOT SMO IH GLEDALI, A NISMO IMALI POJMA DA SU U BRAKU: Ova ČUVENA glumica je ŽIKINA ŽENA!
Dragomir Bojanić Gidra, Foto: Printscreen

zanimljivo

CEO ŽIVOT SMO IH GLEDALI, A NISMO IMALI POJMA DA SU U BRAKU: Ova ČUVENA glumica je ŽIKINA ŽENA!

Supruga legendarnog Gidre je jako poznata glumica

Objavljeno:

Glumac Dragomir Bojanić Gidra o privatnom životu je retko govorio javno, pa je tako mnogima promaklo da je u braku bio sa koleginicom Ljiljanom Kontić sa kojom je dobio ćerku Jelenu.

1 / 7 Foto: Youtube printscreen/Jugoslavija®

Ljiljana i Gidra zaljubili su se na prvi pogled, a venčali su se nekoliko godina kasnije, 1966. godine.

- Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu - rekao je jednom prilikom glumac.

Fotografija na kojoj je Gidra sa porodicom srećan i nasmejan, ujedno je i jedna od retkih njihovih zajedničkih fotografija koje su se pojavile u javnosti.

Ljiljanu Kontić naša publika najbolje pamti po ulozi Ljeposave u seriji “Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se”, a kadar je delila sa suprugom u filmu “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”.

Jednom prilikom istakla je da je možda u svojoj karijeri mogla da uradi i više, ali joj je porodica uvek bila na prvom mestu.

- Na Akademiji sam bila vrlo ambiciozna, ali onog trenutka kad sam se udala za Gidru, bila sam svesna da će u interesu porodice gluma morati da trpi. Valjda je to nama ženama u krvi — priznala je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.