"ZAŠTITIO ME JE OD REDITELJA, NIJE DAO DA ME SKINE!" Lidija je plakla na snimanju "Žikine Dinastije", a onda...
Foto: Prinstcreen/Youtube

au, ČOVEČE!

"ZAŠTITIO ME JE OD REDITELJA, NIJE DAO DA ME SKINE!" Lidija je plakla na snimanju "Žikine Dinastije", a onda...

Glumicu vežu lepa sećanja za Gidru

Objavljeno:

Lidiju Vukićević, osim po ulozi Violete Popadić u seriji "Bolji život", mnogi pamte i kao Liliku u filmu "Žikina dinastija".

Sedmi nastavak franšize "Lude godine" sniman je 1985. godine, sa neponovljivim Dragomirom Bojanićem Gidrom i Markom Todorovićem u glavnim ulogama.

1 / 6 Foto: Youtube printscreen/Jugoslavija®

U ovom delu filma, podsetimo, Žika pokušava svom unuku Miši da "nabaci" Liliku, pevačicu na početku karijere, koju tumači upravo Lidija.

Iako je reč o komediji, Vukićevićeva snimanje pojedinih provokativnih scena ne pamti po dobrom.

- Toliko prolivenih suza pred samo snimanje ali GLUMAC JE GLUMAC i to se ništa ne vidi, samo u meni traje taj osećaj. VOLELI SMO SE - DRAGI LJUDI GIDRA I MARKO - napisala je Lidija na društvenim mrežama uz jednu od kultnih scena iz spomenutog filma.

1 / 5 Foto: Instagram

- Prve suze zbog posla pustila sam za vrijeme snimanja 'Žikine dinastije'. Te davne 1985. godine dobila sam ulogu Lilike. Bilo mi je baš teško jer reditelj Zoran Čalić nije vjerovao u mene. Sve vrijeme je bio nezadovoljan i ljut. Problem je bio u tome što je želio da me skine jer je zamislio da u jednoj sceni budem skroz gola. Nisam to željela jer sam smatrala da nema opravdanja za tako nešto. Veliku podršku u tim trenucima pružio mi je Dragomir Gidra Bojanić, koji me je zaštitio od reditelja i nije dozvolio da me skine. Osim njega, u tim za mene teškim i stresnim momentima podršku su mi pružili i Jelena Žigon i moj veliki prijatelj Milan Štrljić - rekla je Lidija za medije.

Bonus video:

00:07

LIDIJA VUKIĆEVIĆ RASKOPČALA KOŠULJU I POKAZALA PREVIŠE! Glumica promenila imidž, a sada snimkom mnogima PROBUDILA MAŠTU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.