SRBI SE JOŠ JEŽE ZBOG OVE PRIČE: Pojavila se sa ČUVENOM ULOGOM u seriji Selo gori, a baba se češlja pa NAĐENA MRTVA
Ivana Mlađović, Foto: PRINTSKRIN, YOUTUBE/ METUBEMETUBER

užas

SRBI SE JOŠ JEŽE ZBOG OVE PRIČE: Pojavila se sa ČUVENOM ULOGOM u seriji Selo gori, a baba se češlja pa NAĐENA MRTVA

Nedugo nakon toga kao bomba je odjeknula vest da je Ivana pronađena mrtva u jednom stanu u Kragujevcu

Objavljeno:

Plejbojev model Ivana Mlađović svojevremeno je imala epizodnu ulogu u seriji “Selo gori, a baba se češlja” gde je glumila konobaricu.

Nedugo nakon toga kao bomba je odjeknula vest da je Ivana pronađena mrtva u jednom stanu u Kragujevcu, što je sve ostavilo u šoku.

Ona je tada pronađena u besvesnom stanju sa muškarcem za koga su pojedini mediji tvrdili da joj je verenik, a kome je utvrđen visok nivo narkotika u organizmu.

Ivana je preminula u bolnici, posle teške borbe lekara za njen život, a sumnjalo se da je uzrok smrti predoziranje.

1 / 5 Foto: prentscreen/youtube/ALEKSA xd

Njih dvoje pronašao je prijatelj u čijem su stanu i boravili, a koji im je dao ključeve kako bi tu bili dok je on odsutan.

Nekoliko godina pre smrti, tačnije 2013. godine, Mlađovićeva je bila i žrtva zlostavljanja svog tadašnjeg partnera, zbog čega je dobila i policijsku zaštitu.

Kako su mediji tada pisali, on je Ivanu gotovo čitavih mesec dana tukao, silovao i mučio, pa je ona na kraju prijavila zlostavljanje.

Ovaj mladić tada je osuđen na dve godine zatvora, a istraga je pokazala da je on Ivanu silovao i mučio u stanu u kom je ona živela. Kako je pisalo u optužnici, on je Ivanu terao da pije alkohol i “bromazepam”, a napadao ju je i na njenom radnom mestu, tukao je pesnicama, a naneo joj je i teške povrede oštrim predmetom, pisao je tada Blic.

Osim silovanja, on je bio optužen i za nanošenje lakih telesnih povreda, kao i za nedozvoljeno posedovanje oružja.

Ipak, kako je pisao pomenuti medij, nakon njegovog hapšenja Ivana je počela da dobija preteće poruke da pred sudom povuče tužbu, nakon čega je dobila policijsku zaštitu.

1 / 2 Foto: Facebook

Nakon što je prevazišlačitavu ovu dramu, Ivana je upoznala taksistu iz Kragujevca za kog se navodno i verila posle nekoliko godina, a pored kog je i umrla.

Ivana Mlađović javnosti je postala poznata na takmičenju za “Plejboj devojku godine” kada joj se dogodio mali peh kada se okliznula na bini. Pobeda joj je tada izmakla, a istu je odnela starleta Soraja Vučelić.

Bonus video:

53:29

PULS SRBIJE 20.05.2022.3.DEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.