MARIJA ŠERIFOVIĆ PROŠETALA SA BITNOM OSOBOM: Prvi put zajedno u javnosti! (FOTO)
Foto: prentscreen/youtube/AMIDŽI ŠOU

auuuu!

MARIJA ŠERIFOVIĆ PROŠETALA SA BITNOM OSOBOM: Prvi put zajedno u javnosti! (FOTO)

Marija Šerifović izgleda da ima novu ljubav

Objavljeno: 11:12h

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi s nekim ili ne, ostaje uvek da nagađamo.

Odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović stalno je praćen budnim okom javnosti, a o prirodi tog odnosa još uvek se nagađa.

Nedavno je Džejla uputila čestitku pevačici.

Marija Šerifović proslavlja svoj trideset sedmi rođendan, čestitke od brojnih prijatelja, ali i pratilaca pristižu sa svih stana, a domaća javnost pomno prati Marijine objave kako bi videla da li će se u moru najlepših želja naći i ona koju joj je uputila Džejla Ramović.

Još od kada je pre dve godine Džejla pobedila u takmičenu "Zvezde Granda" o prirodi njenog odnosa sa Marijom ne prestaje da se piše.

Džejla Ramović, Marija Šerifović
foto: Nemanja Nikolić

I dok su svi nagađali o Džejlinom emotivnom statusu i prirodi odnosa sa Marijom, između mentorke i učesnice razvilo se iskreno prijateljstvo, za koje znaju i iskreno podržavaju i svi članovi Džejline porodice.

Ovoga puta podelila je fotografiju, sa nepoznatom devojkom, za koju se ne zna da li joj je nešto više ili prijateljica. Njih dve šetaju zagrljene ulicama Praga. Pevačica je na slici napisala "Možeš ti to", pa nije najjasnije da li je poruka upućena devojci ili sama semoj sebi da može ponosno šetati gradom sa osobom koju voli.

Sve bi ovo dodatno uzburkalo javnost da se ne radi o Marijinoj veoma bitnoj osobi- kumi.

1 / 7 Foto: Instagram/serifovic

Pevačica Marija Šerifović nedavno je otkrila da bi volela da se ostvari u ulozi majke, a Verica Šerifović navodno je preplavljena emocijama što njena ćerka razmišlja da se odvaži na tako veliki korak.

- Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom slučaju. Radujem se tom trenutku, koji se verovatno i bliži. Generalno, sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale sa tim. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junirou - rekla je nedavno Marija za Kurir, otkrivši da želi sina.

- Ona je čekala da nađe pravu osobu sa kojom će odgajati dete, ali pošto se to nije desilo, a ima već 37 godina, rešila je da bude samohrana majka. Marijina životna želja je da ima dete i to će se uskoro desiti, ona će izabrati donora i okušati se u procesu vantelesne oplodnje. Rešila je da živi sa Vericom, koja će joj pomoći oko deteta. Verica jedva čeka da postane baka - rekao je svojevremeno izvor blizak pevačici.

Bonus video:

03:11

MARIJA ŠERIFOVIĆ NA PUTU DA POSTANE MAJKA Pevačica otvoreno progovorila o potomstvu VEĆ ODABRALA IME za dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.