LIDIJA PLAKALA ZBOG SINA: Kada ga je videla OVAKVOG odmah se slomila!
Lidija Vukićević, Foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic

OPA BATO!

LIDIJA PLAKALA ZBOG SINA: Kada ga je videla OVAKVOG odmah se slomila!

Glumica Lidija Vukićević prvi put otvoreno govori o odnosu sa sinovima Andrejom i Davidom, kao i sa njihovim devojkama, i želji da sutra svako živi svoj život i neguje svoju intimu

Objavljeno:

Glumica Lidija Vukićević (59) sa sinovima Andrejom (30) i Davidom (26), koje je dobila sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom, danas sportskim direktorom Crvene zvezde Mitrom Mrkelom, izgradila je odnos zasnovan na iskrenosti. Budući da je oduvek posvećena majka, kod nje nije bilo prećutkivanja i guranja stvari pod tepih. U kući su, kako priča za Gloriju, uvek otvoreno razgovarali. Tako njih dvojica danas u njoj imaju najiskrenijeg prijatelja, a ona u njima najveću podršku i zaštitu.

- Sa sinovima imam iskren odnos, ali znaju se granica i mera. Možemo da se ne slažemo i naravno da nemamo isto mišljenje, međutim, mora da postoji poštovanje, kao što sam ga ja imala prema mojim roditeljima. Moji otac i majka su bili divni, odrasla sam u kući punoj ljubavi, ali znalo se dokle se može - objašnjava nam čuvena Viki iz “Boljeg života” dok čekamo Andreja da dođe sa utakmice jer radi kao skaut u FK Crvena zvezda, a za to vreme nam njen mlađi sin David, pilot, kuva kafu, i razgovor se razvija.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/vukiceviclidija

Dobar odnos sa sinovima proistekao je iz toga što je uvek odvajala vreme za njih.

- Možda nisam imala skuvanu supu svakog dana, ali smo imali svakodnevne razgovore. Toga sam se držala. Pošto sam se rano razvela, kada je stariji sin imao sedam a mlađi četiri godine, moj najteži zadatak bio je da budem umerena majka. Nisam želela da budem dominantna, da ih držim uz sebe kao piliće, jer su oni muška deca. Ali nisam dozvoljavala ni da im budem “krpa za brisanje”. Priznaću jedno, što će oni sad prvi put čuti, prisluškivala sam im razgovore, i to samo dok su bili u pubertetu, jer nisam želela da se osete ugroženima i da me vide kao tutora koji sve mora da zna. Iz previše brižnog odnosa deca odu u kontru. Bila sam nekad i ljuta. Znala sam, u Andrejovom pubertetu, kada ga nema kod kuće u tri ujutru, da u bundi stojim ispred kuće i razmišljam gde da krenem da ga tražim. I danas im sugerišem samo da mi se jave.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/vukiceviclidija

S druge strane, uvek ih je poštovala pa je reč izvini česta u njihovim dijalozima.

- Mnogo puta sam im rekla izvini, i dan-danas to govorim. Najsrećnija sam kada vidim da su, posle svega što sam ih učila, bolji od mene. Kad je David krenuo u pilotsku akademiju u Vršcu, rekla sam sebi: “E sad više ne moram ništa.” Sve radim iz srca. Nikada se nisam trudila da budem poznata i da to namećem. Mene hiljadu drugih stvari čine srećnom, a najveću sreću osetila sam kada su oni stasali. Pre dve godine, vraćala sam se iz Crne Gore i na aerodromu me je iznenadio David. Nisam ga očekivala. On samo što je prizemljio avion iz Atine, prišao mi je, onako u pilotskom odelu, i ja sam se rasplakala od sreće.

Iako zna da bude stroga prema sinovima, Lidija prihvata njihove izbore.

- Nikad se ne mešam u njihove izbore i odluke. Koju god devojku da su doveli u kuću, osim ako me nisu pitali za mišljenje, a ja sam surovo iskrena, uvek sam doživljavala kao dragu osobu. Sećam se jednom da sam Andrejovoj devojci videla suze u očima. Bilo mi je šokantno da u mojoj kući nečije dete plače. Bez uplitanja o čemu je reč, rekla sam mu da treba da se srami. Naravno da najviše volim svoje sinove, ali imam empatiju prema drugoj, posebno ženskoj deci. I dan-danas sam sa nekim Andrejovim bivšim devojkama u kontaktu.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/ Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.