MILICA PAVLOVIĆ USLIKANA PRVI PUT NAKON SMRTI BAKE: Bleda i bez šminke!
Milica Pavlović, Foto: Nikola Anđić

hrabro

MILICA PAVLOVIĆ USLIKANA PRVI PUT NAKON SMRTI BAKE: Bleda i bez šminke!

Profesionalizam je njeno drugo ime

Objavljeno:

Svima koji su pogledali makar jedan intervju pevačice Milice Pavlović znaju koliko je bila vezana za baku Radu, te je otuda mnoge potresla vest o njenoj smrti.

Milica se dva puta oglasila nakon bakine smrti, ističući koliko se teško oseća, ali da će dati sve od sebe da nastavi dalje, a u toku današnjeg dana je obelodanila i da je čekaju neodložne poslovne obaveze zbog kojih mora da se vrati svakodnevnom životu, iako joj vrlo verovatno i nije baš do toga.

Tim povodom je Pavlovićeva snimila video zapis koji je objavila na društvenim mrežama, zbog čega je javnost mogla da je vidi prvi put nakon što su medije obišle potresne vesti.

Pevačica je na ovom snimku bleda i bez šminke, ali primetno je da daje sve od sebe da ima osmeh na licu, zbog čega su joj mnogi čestitali i uputili reči podrške.

1 / 10 Foto: Instagram

Podsetimo, baka Rada, koja je nedavno preminula, je, rame uz rame sa suprugom, koji je preminuo pre dve godine, odgajila Milicu, koja je u njen dom stigla još kao šestomesečna beba, zbog čega ih je Pavlovićeva u intervjuima uvek nazivala svojim "pravim roditeljima".

Bonus video:

20:53

Milica Pavlović : Promocija albuma Posesivna

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.