I DOK PATI MISLI NA TUĐU SREĆU! Milica odlučila da ispuni obećanje i usreći OVOG DEČKA!
Milica Pavlović, Foto: Nemanja Nikolić

DIRLJIVO

I DOK PATI MISLI NA TUĐU SREĆU! Milica odlučila da ispuni obećanje i usreći OVOG DEČKA!

Ne odustaje od planova

Objavljeno: 21:27h

Milica Pavlović prolazi kroz težak period otkako je izgubila baku koja ju je odgajila, a uprkos bolu kroz koji prolazi, mlada muzička zvezda odlučila je da usreći jednog maturanta, kao što je obećala.

Izvor blizak Milici otkrio je da je pevačici veoma teško pao gubitak bake uz koju je odrasla, s obzirom na to da joj je i deka Vladimir preminuo pre godinu i po dana, te je ostala bez dve voljene osobe u kratkom periodu.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

Međutim, Pavlovićeva je smogla snage, uprkos bolu koji ne prestaje, da nastavi sa planovima i obavezama od ranije, a među njima je i obećanje da će maturantu u Banjaluci biti pratilja.

- Milica je otputovala u Banjaluku gde će biti pratilja Srđanu Adamoviću, učeniku Elektrotehničke škole. Ona će biti na visini zadatka, kao i inače, i potrudiće se da mu ulepša ovo posebno veče, kao što je i obećala - rekao je sagovornik.

1 / 7 Foto: Moshi creative / Mina

Podsetimo, Miličin ćetvrti studijski album "Posesivna" izašao je aprila ove godine, a početkom maja ona je objavila je na svom Instagram nalogu video u kojem je saopšteno ko je srećni banjalučki maturant koji će imati priliku da popularnu pevačicu povede na svoju matursku zabavu kao pratilju.

- Stvarno neverovatan osećaj za mene, bavim se košarkom, profesionalni sam košarkaš. Nemam reči - poručio je Srđan nakon izvlačenja.

Srđan je dodao da je pod utiskom, kao i da su svi navijali za njega.

- Milice, volim te. Stvarno mi je drago što ću te upoznati - poručio je Srđan tada.

Bonus video:

20:53

Milica Pavlović : Promocija albuma Posesivna

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.