LISTALI SMO IH SATIMA, ALI SMO IH NAŠLI! Ovo su PRVE FOTKE poznatih koje su okačili na Instagram - SMOR! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

zanimljivo

LISTALI SMO IH SATIMA, ALI SMO IH NAŠLI! Ovo su PRVE FOTKE poznatih koje su okačili na Instagram - SMOR! (FOTO)

Instagram je kreiran i pokrenut u oktobru 2010. godine, a onlajn servis je veoma brzo pridobio veliku popularnost, sa više od 100 miliona aktivnih korisnika u februaru 2013, kada su i naši estradnjaci mahom postali njegovi verni korisnici

Objavljeno:

Te 2013. godine dame sa estrade su masovno krenule da objavljuju fotografije, sebe i svojih najbližih, i na veliku radost nas novinara, daju nam uvid u njihove privatne živote.

1 / 6 Foto: ATA images

S obzirom da je davno to bilo, hteli smo da se podsetimo kako su nekada naše najpoznatije dame izgledale i šta im se tada događalo na privatnom i poslovnom planu.

Naravno, krenuli smo od naše najpopularnije pevačice Cece Ražnatović, koja nije preterano aktivna na ovoj društvenoj mreži s obzirom da poslednjih godina teži da svoju intimu sačuva za sebe.

Naišli smo na njenu fotografiju, koja je bila prva koju je pevačica objavila i prijatno se iznenadili njenim izgledom od pre dve godine.

Još zanimljivija bila je prva Brenina fotka na Instagramu iz 2013. i njena urnebesna frizura sa sve natpisom "Helou evribadiiii".

Prva Instagram objava glumice Mirjane Karanović bila je u istom maniru, samo još mnogo luđa.

Mirjana Karanović
foto: Instagram printsreen

A onda smo se bacili na pravi posao...

Prvu fotografiju Jelene Karleuše tražili smo sigurno pola sata, ako ne i više, ali vredelo je jer smo pronašli preslatku fotku Nike i Atine na bazenu.

Sledeća na redu bila je Jelenina fotografija, a kako vidimo, pevačica se od tada dosta promenila.

Međutim, kada smo se bacili na potragu za prvom Instagram fotografijom Anastasije Ražnatović - mnogo smo se razočarali...

Očekivali smo neku njenu preslatku fotografiju iz mlađih dana, ali umesto toga - naleteli smo na fotku njenog omiljenog soka!

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.