DA JE ŽIVA DANAS BI NAPUNILA 61 GODINU: Naše novinarke su se MNOGI PLAŠILI, zbog jedne stvari je SEBI PRESUDILA!
Dragana, Foto: RTV Pink printscreen

POTRESNO

DA JE ŽIVA DANAS BI NAPUNILA 61 GODINU: Naše novinarke su se MNOGI PLAŠILI, zbog jedne stvari je SEBI PRESUDILA!

Ostala je velika tuga iza nje

Objavljeno:

Čuvenu novinarku Draganu Tripić šira javnost je upoznala kada je bila član novinarskog žirija u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a tada su svi kandidati zazirali od nje i njenog britkog jezika, te ih je ona u jednoj emisiji zamolila da joj pesmom dočaraju kako su je doživeli tokom žiriranja.

Dragana Tripić rođena je 16. 5. 1961. godine u Bosni. Do početka dvehiljaditih radila je kao organizator na RTS, potom je karijeru nastavila u dnevnim novinama, između ostalog i u Kuriru, a jedno vreme je bila zaposlena i na jednom privatnom univerzitetu, kao i na Pinku. Popularnost je stekla kada je bila deo žirija „Zvezda Granda“ 2008/09. godine, a pokazala se kao stroga prema takmičarima. Ipak, kolege je pamte kao vedru i pozitivnu osobu.

1 / 4 Foto: Printscreen

Godine 2011. oprobala se kao učesnica rijaliti šou programa „Dvor“. Tokom prve i druge sezone „Zadruge“ gostovala je u emisiji „Pitanja novinara“, a bila je često gošća i u raznim emisijama zabavnog karaktera. Govorila je da je se ljudi plaše, ali i da ima veliko srce, a nadimak joj je bio Maci.

Dragana Tripić je nažosta pronađena je mrtva 24.10.2019 u stanu u Mirijevu, a telo novinarke, koja se prema pisanju portala Pink.rs obesila, pronašla je njena ćerka.

Dragana Tripić
foto: Aleksandar Stojanović, Damir Dervišagić

Kako se navodi, Dragana Tripić bila je depresivna zbog posla i kredita. Ova tragična vest rastužila je sve one koji su poznavali novinarku koju je Srbija obožavala zbog njenog britkog jezika i pozitivnog duha, a najteže je palo njenoj porodici.

Dragana ima ćerku Aleksandru, koja živi i radi u inostranstvu, a koju je odgajala kao samohrana majka. Aleksandra joj je podarila i unuče, a ćerka se tada oprostila od svoje mame potresnom porukom:

Dragana Tripić
foto: Pritnscreen

Da je živa, danas bi Dragana napunila 61 godinu.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.