MILICA POBEGLA KADA JE VIDELA NOVINARE: Donela je DRASTIČNU ODLUKU u vezi RAĐENA, ŠOK!
Foto: Nenad Kostić, Mup, © ATA Images

au, čoveče!

MILICA POBEGLA KADA JE VIDELA NOVINARE: Donela je DRASTIČNU ODLUKU u vezi RAĐENA, ŠOK!

Ovaj slučaj je potresao Srbiju!

Objavljeno:

Pevačica Milica Ristić, koja je svog dečka, vaterpolistu Nikolu Rađena 1. aprila prijavila policiji za nasilje u porodici, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Naime, Ristićeva je izjavila da ne želi krivično da goni svog vanbračnog partnera i da je sve što se sve što je među njima bilo toga dana incident koji se nikada pre, a ni kasnije nije dogodio.

- Dana 11.05.2022. godine je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavljen razgovor sa M.R. a povodom događaja koji se dana 01.04.2022. godine odigrao između nje i njenog vanbračnog partnera N.R. Ista je tom prilikom izjavila da je predmetni događaj „izolovani incident koji se prvi put desio", da su ona i N.R. u skladnom odnosu, da je isti poštovao izrečenu hitnu meru i da je 32 dana nije kontaktirao niti joj prilazio, nakon čega su obnovili vanbračnu zajednicu, kao i da ne želi da se N.R. krivično goni - saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu.

1 / 6 Foto: prentscreen/instagram/nikola_radjen

U saopštenju se podseća da je 1. aprila, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je kontaktiran od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i u konsultaciji sa istim je prema Nikoli Rađenju, od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira pevačicu i prilazi joj. Hitna mera je potom produžena za još 30 dana rešenjem dežurnog sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu.

- U toku postupka tužilaštvo je pribavilo izveštaj nadležnog centra za socijalni rad kojim je utvrđeno da ne postoji potreba za daljim izricanjem mera zaštite od nasilja u porodici i da je stepen rizika od ponavljanja nasilnog oblika ponašanja nizak. Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu M.R. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv N.R. ne pokreće krivični postupak - saopštilo je tužilaštvo.

Nakon saslušanja medijske ekipe čekale su Milicu, ali je ona, kada je saznala da su novinari ispred tužilaštva, otišla na sporedni izlaz koji nije za stranke.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.